Ski Norge

Norge er et af de mest populære skisportslande for danskere. Den korte rejse med mulighed for afslapning på færgen gør landet populært og attraktivt for danske skiturister. De mest populære skiområder i Norge er Trysil, Hemsedal og Norefjell.

Norge har sig egen valuta og man betaler med norske kroner i butikkerne. Som rejseland er Norge et dyrt land at rejse I, så mange danskere vælger at medtage mad hjemmefra og selv lave det i hytterne.

Hyttekultur

Norge har en hyttekultur med mange hytter og lejligheder beliggende med ski in -ski out, hotellerne i Norge er ofte så dyre at de ikke er prisattraktive for mange rejsende. Derfor vælger de fleste hytter.

Dansk skiskole

De fleste norske skisportssteder har dansk skiskole og man kan derfor blive undervist af en dansk skiinstruktør. Vi tilbyder også dansk skiskole i Spindleruv Mlyn, Tjekkiet.

Trysil

Trysil er det største skisportssted i Norge. Området ligger i 1100 meters hæjde og har et bredt varieret pistenet med mange grønne og røde piste, samt enkelte sorte. Trysil er et rigtigt familie skisportssted med gode muligheder for overnatning og godt skiløb.

Hemsedal

Er et andet af Norges store skisportssteder. Skiferie Norge til Hemsedal giver mange gode ferieminder for de rejsende. Mange mener at det er Nordens bedste skisportssted, med udfordringer for alle niveauer. Hemsedal er derfor et populært skisportssted for mange rejsende.

Norefjell

Norefjells beliggenhed tæt ved Oslo, gør området perfekt til korte weekend skiture og der er gode oplevelser for alle aldre. EN kort færgetur fra Hirtshals eller København og knap 3 timers kørsel til Norefjell. Norefejll har mange hytter og lejligheder med ski in, ski out. Norefjell har de seneste år været vores mest solgte destination i Norge.

Langrend i Norge

Norge er et rigtigt skisportsland og måske Europas mest succesfulde skisportsnation. Der er derfor mange gode muligheder for langrend i Norge.

Læs mere om vores aktive sommerferier her 

HJ 03252015 Kvitfjell 0061