fbpx
Hjem » Covid-19 og tryghed

Covid-19 og tryghed

Del dette indlæg
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Det er meget vigtigt for Jeresferie.dk, at alle vores rejsende føler sig trygge ved at handle hos os.

Fri afbestilling og 0 kr. i depositum. Betal først 10 dage før afrejse, såfremt destinationen er i gul hos udenrigsministeriet.

INGEN SKIFERIE = ALLE PENGE RETUR

Covid-19 har ramt Verden og ingen kan sige hvordan situationen ser ud om eksempelvis 4 måneder.

Sikkerhed og tryghed gennem Jeresferie.dk og Rejsegarantifonden

Når man køber en rejse gennem et dansk rejsebureau, som er medlem af Rejsegarantifonden, så er ens penge altid sikret gennem pakkerejseloven. Det er en nøglesten i den danske rejsebranche og et godt argument for at handle gennem et dansk rejsebureau.

Vi tilbyder derfor fri afbestilling til og I skal derfor ikke betale depositum til os, før end destinationen er har en gul rejsevejledning.

Alt samlet et sted

En anden fordel ved at handle med et rejsebureau, er at I kun skal kommunikere med os. I skal ikke bruge tid, på at kommunikere med skiområder, flyselskaber, indkvarteringer, skiskoler og restauranter mm. Derfor slipper I for at bruge en masse unødig tid.

Samtidig er I som kunder dækket af pakkerejseloven. Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger, idet de er eksperterne på området.

Såfremt en af vores destinationer, ændrer farve hos Udenrigsministeriet til at der frarådes rejser eller hvis rejsen ikke kan gennemføres pga. lokale restriktioner, vil rejsen blive aflyst fra vores side og I vil modtage fuld refusion af det indbetalte beløb.

Udover dette vil I som rejsende altid modtage opdateret information, om hvilke regler og vilkår der gælder på vores destinationer.

Eksempelvis ved indførsel af mundbind på forskellige offentlige steder.

Rejseforsikring- og sygdomsafbestillingsforsikring

Husk altid at tjekke jeres forsikringsselskab omkring hvilke regler og vilkår der gælder for jeres forsikring.

Nuværende rejserestriktioner

Generelt set bliver Danmark i dag 20.10.2020 betragtet som et høj risikoland, hvorfor der kan blive inført indrejserestriktioner for danskere til mange lande.

Uenrigsministeriet arbejder med et trafiklys

Rød = Man må IKKE rejse til landet
Orange = Rejser til landet fraråder. Vi vil med sikkerhed ikke gennemføre rejser til lande som er Orange
Gul = Man må rejse, men skal vise ekstra opmærksomhed og huske at overholde reglerne.
Grøn = Der er ingen rejse restriktioner

Tjekkiet er på nuværende tidspunkt Orange, hvilket betyder at Udenrigsministeriet fraråder rejser dertil. I skal ikke betale depositum til os, så længe rejsevejledningen ikke er gul. Jeres penge er altid sikret gennem Rejsegarantifonden. Mundbind er obligatorisk i det offentlige rum både undendørs- og indendørs.

Slovakiet er pt. et Orange land og der er krav om mundbind.

Polen er pt. et Orange land og der er krav om mundbind.

Norge er pt. et Orange land. Norge har også restriktioner for danskere som ønsker at rejse til Norge, afhængig af hvilken region man kommer fra. Norge betragtes derfor hos os, som et land, hvor man ikke kan rejse til.

Sverige er pt. et Orange land.

Læs også andre spændende indlæg

Skiferie og tryghed

Skiferie og tryghed

Skiferie og tryghed Skiferie og tryghed. Mange spørger sig selv om det er sikkert at bestille skiferie nu – grundet…
Familie skiferie

Familie skiferie

Familie skiferie Familie skiferie. Det er et af årets højdepunkter, når årets skidestination skal vælges. skal man køre sydpå eller…
Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn Spindleruv Mlyn er Tjekkiest mest anerkendte skisportssted og det sted i Tjekkiet, hvor de fleste danskere holder skiferie.…
Ski Slovakiet

Ski Slovakiet

Slovakiet er det tidligere Øst-land som er længst fremme i udviklingen af dets skiområder. Slovakkerne har investeret millioner af Euro…
Ski Tjekkiet

Ski Tjekkiet

Skiferie Tjekkiet er vores mest populære rejsedestinationer. Det centraleuropæiske land har i årevis været populært for danske skiturister. Bjergene har…
Piste kategorier

Piste kategorier

Piste kategorier Et spørgsmål som vi ofte møder er hvordan man foretager piste kategorier i Tjekkiet, Polen og Slovakiet. Mange…