Chat with us, powered by LiveChat

Fly Spindleruv Mlyn
Slider

Fly Spindleruv Mlyn, Her står der generel information- og regler omkring de flyselskaber vi benytter

Fra Kastrup til Slovakiet/Tjekkiet/Polen

Der flyves med Norwegian eller CSA. I vil efter indbetaling af restbeløb modtage flybilletter på e-mail.

Fly Spindleruv Mlyn: Norwegian tilbyder elektronisk check in og i vil derfor blot skulle medbringe jeres flybookingnummer og pas. Dette kan i bruge til at checke in i en af check-in automaterne i Kastrup lufthavn. Det er ikke muligt at check in online på forhånd.

I jeres pris er der inkluderet 8 kg håndbagage og 20 kg almindelig bagage. Det er muligt at tilkøbe transport af ski for 399 kr. pr. vej. Evt. skitransport skal bestilles direkte hos flyselskabet.

Det er muligt at tilkøbe fast sæde i flyveren. Dette skal gøres mindst en måned før afrejse. Vi kan ikke garantere at folk, kommer til at sidde ved siden af hinanden på flyet.

Der kan købes mad ombord på flyveren.

Alle vores flyrejser er inkl. fly, skatter, afgifter, håndbagage, bagage, transfer, taxa, indkvartering, skileje og liftkort med mindre man fravælger nogle ting. I transfer bussen fra lufthavnen er der WIFI og kildevand i bussen. Jeresferie.dk bruger eksterne transportører og samarbejdspartnere som vi har samarbejdet med i mange år og hvor vi kender serviceniveauet.

Når man køber en flyrejse gennem Jeresferie.dk er man dækket af pakkerejseloven i tilfælde af evt. forsinkelser eller aflyste fly.

Se priserne på de mange afgange i vores prislister eller book online.

Flytider Kastrup lørdag-lørdag 
Udrejse LørdageKastrup Lufthavn - Prag 13.00 - 14.25
Hjemrejse LørdagePrag - Kastrup Lufthavn 11.00 - 12.25

[table “” not found /]


Stil et spørgsmål