Chat with us, powered by LiveChat

Slider

Gruppe ski

Grupperejser Tjekkiet

Grupperejser Tjekkiet byder på masser af gode muligheder for godt skiløb. Tjekkiets mest anerkendte skisportssted Spindleruv Mlyn byder på 25 piste km, langrend, afterski og et bredt varieret pistenet. Gruppe ski til Tjekkiet kan også være til Cerna Hora, som på papiret er Tjekkiets største skisportssted. Der er 41 piste km fordelt over 5 områder. Der er snekanoner på de fleste piste og området har en 3,5 km lang kælkebakke som er populær hos mange rejsende. Gruppe Ski Tjekkiet er billigt og med høj service.

Fra
3490 DKK
pr. person

LÆS MERE

Grupperejser Slovakiet

Slovakiet og Gruppe Ski er en god kombination. Slovakiet byder på masser af godt skiløb og mange gode og spændende skisportssteder. Det mest anerkendte er Jasna som ligger i det centrale Slovakiet. Området har flere gange afholdt World cup og der er 45 piste km. En anden mulighed er Velka Raca, som er beliggende tæt ved den tjekkiske grænse. Her er skiløb i centrum og der er I alt knap 25 piste km med flere indgange til området. En anden mulighed er at tage til Høje Tatra som er et flot område bestående af i alt 3 ski centre. Kontakt os for et godt tilbud.

Fra
3490 DKK
pr. person

LÆS MERE

Grupperejser Polen

Gruppe ski til Polen, Zakopane og Szklarska Poreba er gode muligheder for billige skiferier. I Polen er Zakopane det mest berømte område. Den smukke og livlige by, tæt ved Krakow, byder hele året rundt på spændende aktiviteter. Området har ikke noget sammenhængen liftkort, men byder på godt skiløb og mange aktiviteter. Især afterskiing og bylivet er populært i Zakopane. En anden mulighed er Szklarska Poreba, som ligger i kort køre afstand til Danmark. Der er der gode muligheder for godt skiløb på de i alt knap 15 km piste. Hvis man er til langrend skal man tage til Jakuszyce som er et af Europas mest berømte langrendsområder.

Fra
3490 DKK
pr. person

LÆS MERE