Skiferie Polen – Zakopane

Skiferie Polen Zakopane er en af Polens mest berømte og populære turistbyer. Den smukke beliggenhed i 900 meters højde i Tatra bjergene, gør den attraktiv for turister, både sommer og vinter.

Gode piste

Der er gode piste for både den erfarne og uerfarne skiløber.

Det højeste punkt er op til 1987 meter. Området har dog visse begrænsninger, i opbygningen.

Samlet liftkort

Man kan endnu ikke købe et samlet liftkort til Zakopane – der er dog nu lavet et super liftkort, som dækker I alt 29 lifte.

Godt mikroklima til sne

Sneen er god og mange værdsætter at bo i den polske turistby, med dens mange cafeer, restauranter og butikker.

Såfremt man ønsker et mere sammenhængende, moderniseret og stort ski område, hvor liftkortet er gældende til det hele, anbefaler vi vores topdestination Jasna i Slovakiet.

Det højeste præparerede alpine skipunkt er toppen af Kasprowy Wierch, som ligger i op til 1987 meters højde. Der går en lift op til toppen, som kan transportere 360 personer i timen, hvorfor der ofte er kø på vej op, men derfor også sjældent på vej ned. For langrendsløbere, er der omkring 20 km langrendsspor.

Tæt på Zakopane finder man den historiske universitetsby Krakow og man kan derfor tage til Krakow for shopping. Auschwitz ligger også tæt på området, hvis man ønsker en historisk vinkel, på sin skiferie.

Læs mere om vores mange grupperejser hele året rundt til Polen her

Aquapark

I Zakopane er der åbnet en stor Aquapark, som børnene kan boltre sig i, såfremt de ønsker at holde fri fra skiløbet en dag.

Zakopane er et ok skiområde, med god sne store dele af året og der er et rigtig godt natteliv og mange muligheder for aktiviteter i området.

Og går man efter disse ting, så er Zakopane et godt valg for jeres næste skirejse til Østeuropa.

Zakopane er til hyggeskiløbere, som gerne vil have en stor turistby i nærheden og ikke til folk, som har skiløbet som sit primære formål med skiferien.