Sverige Stöten i Sälen

Skiferie Sverige Stöten i Sälen. Stöten er et af Sveriges største og bedste skisportssteder. Det alpine anlæg er i olympisk klasse og byder på skiløb for alle nvieauer.

Det er et af de største i norden og byder på mange gode indkvarteringer.

Let transport til Stöten

Transporten til Stöten foretages lettest i egen bil. Tag Stena Line til Göteborg eller Fjordline/Color Line/DFDS til Oslo, Langesund eller Larvik og kør defra direkte til Stöten. Man kan også tage køreturen over Øresundsbroen.

Hele 45 km piste på samme liftkort - nyd udsigten til de norske fjelde fra toppen

Stöten byder på hele 49 km pister på samme liftkort. Området er det nordligste i Sälen og har regionens højeste højdefakld på 370 meter. Man kan fra toppen af bjergene se til Norge. Pistenettet er varieret med alt fra blå til sorte piste km. 

Langrend Sverige

Der er 45 km langrend i området, så der er noget for alle behov i Stöten.

Børne skiskole i verdensklasse

Stöten byder på skandinavisk skiskole i verdensklasse. I børnelandet Vargys skiland, kan børn lære at stå på ski uden at bekymre sig om liftkøer. 

Ski in - ski out eller noget der ligner

Alle indkvarteringer ligger tæt på piste/lifte, så man har let adgang til bakken hver dag, både når man skal hjem og afsted om morgenen.

Varieret sværhedsgrad

Stöten byder på mange forskellige piste i forskellige sværhedsgrader. Der er 30 grønne, 11 blå, 6 røde og 5 sorte piste i alt. Der er derfor noget for alle niveauer.

Snekanoner så langt øjet rækker

Det meste af skiområdet i Stöten er dækket af snekanoner og der er derfor god mulighed for at stå på ski, selv i vintre med knapt så meget sne.

Godt for grupper- og skoler

De meget lave priser på ophold, liftkort- og skileje gør området attraktivt for grupper- og skoler, som rejser på et stramt budget.

Snowboardpark

Stöten har også sin egen swnowboardpark.

Pistekort Stöten