Weekendski Tjekkiet

Weekendski Tjekkiet med Jeresskirejse.dk Tag med på en kort skiferie i Tjekkiet. Det kan ofte være svært at finde tid til en længere skiferie i en travl dagligdag. Vi har derfor i mange sæsoner, arrangeret korte populære skiture med både, bus, fly og som kørselv. Vores mest populære weekendski Tjekkiet er til Spindleruv Mlyn eller Cerna Hora. Vi sikrer os at alt er på plads fra start til slut, ligesom at vi sikrer os at I er fremme på destinationen tidligt og hurtigt får udleveret jeres liftkort- og skiudstyr.

Book weekendski i Tjekkiet ved at klikke her

Ski weekend Tjekkiet med bus

Vores mest populære weekendski Tjekkiet er med bus. Vi samler op mange steder i Danmark og kører jer direkte til hotellet og vores guider står altid klar til at tage imod jer og guide jer hurtigt ud på pisten. På busrejsen gøres der stopper hver 3. time og man kan undervejs hygge sig med lidt drikkevarer, film eller kortspil.  Vores busser er alle moderne turistbusser med vippesæder, ligesom at de har minikøkken, hvor der vil blive brygget kaffe.

Weekend ski Tjekkiet med fly

Vi tilbyder også weekendski til Tjekkiet med fly fra Kastrup lufthavn. Vores mangeårige samarbejde med Ryanair, gør at I hurtigt kan komme frem til pisten og skiløb. Når I Lander i Prags lufthavn, står vores chauffør klar i ankomsthallen, til at modtage jer med et skilt. Han guider jer sikkert ud i transferbussen, som på knap 2,5 time kører jer til Skisportsstedet. På flyet må I altid have 20 kg bagage og 1 stk. håndbagage med.

Kort skitur Tjekkiet kørselv

Mange rejsende vælger også at køre selv til destinationen. Krkonose bjergene er som skabt til en kort kørselv skiferie. Det meste af vejen derned er på motorvej, så det er derfor begrænset, hvor meget landevejskørsel man har. Vores 2 mest populære destinationer i Tjekkiet er Spindleruv Mlyn og Cerna Hora. De kan anbefales til en kort skiferie.