Chat with us, powered by LiveChat

Prisgaranti billig skiferie med Jeresskirejse.dk
Slider

Prisgaranti billig skiferie med Jeresskirejse.dk

Når i køber en rejse hos Jeresskirejse.dk garanterer vi markedets laveste pris.

Derfor kan vi garantere laveste pris:
Vi sender hvert år tusindvis af danskere på skiferie og på baggrund af dette kan vi forhandle attraktive priser hjem hos vores leverandører. Dette betyder at vi garanterer markedets laveste pris på alle vores udbudte rejser. Denne garanti gælder naturligvis også på grupperejser. Vi tilbyder derfor prisgaranti billig skiferie på alle vores rejser.

Skulle i mod forventning finde en rejse på tilsvarende hotel/fly/bus/kørselv så giver vi en findeløn i form af et nedslag på 500 kr. pr. bestilling, samtidig med at vi naturligvis sænker vores pris til det angivne niveau.

Bedste service
Udover prisgarantien så tilbyder vi markedets bedste service. Vores chat er åbent dagligt fra 06.00 - 23.00 alle ugens 7 dage og i tidsrummet 09.00 - 18.00 er vi ligeledes på telefonerne - selvfølgelig også alle ugens 7 dage.

Bedste totalkøb
Af ovenstående grunde er vi derfor garant for branchens bedste totalkøb.

Kontakt os og få jeres første gode oplevelse - ganske gratis.

Aktivering af prisgarantien
I bedes fremsende screenshot, e-mail eller link til den pågældende pris. Såfremt der ikke er tale om et tilbud eller special nedsat pris, garanterer vi prismatchning og tilmed giver vi en findeløn på yderligere 500 kr. i nedslag.

Prisgarantien gælder ikke rejsetilbud eller individuelt aftalte rabatter og prisgarantien skal aktiveres ved rejsebestilling.

Stil et spørgsmål