Hjem » Rejser » Skiferie Slovakiet
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Skiferie Slovakiet

Fra 5.557 DKK pr. person i dobbeltværelse
Om rejsen

Om rejsen

Skiferie Slovakiet

Skiferie Slovakiet med Jeresferie.dk. Det smukke land i det centrale Europa byder på masser af terræn til godt skiløb. Skiområderne er veludviklede og moderniserede og meget snesikre.

Slovakiet har siden dets medlemskab i EU i 2004, investeret massive milliardbeløb i deres skiområder og man kan derfor i nogle områder, opleve skiløb på Alpe-niveau/sværhedsgrad.

Jasna

Jasna er det bedste af skiferie Slovakiet, når talen falder på alpin ski. Området har 45 km piste, berømt snowboardpark, 4000 m2 børneskiområde(en del af skiskolen), snekanoner som dækker 26 km, 8 freeride zoner også kan man grundet bygning af kabinelifte, op til toppen, nu stå på ski på begge sider af bjerget.

En bid af Østrig i Slovakiet

Jasna har investeret over 100 millioner Euro i liftsystemer, snekanoner, restauranter, afterski klubber, hoteller, Aquaparks og skiudstyr. Hvis man ser bort fra at bjerget Chopok, naturligvis, ikke er alperne, så er området i dag fuldt på højde med de Østrigske skisportssteder. Investeringerne begynder naturligvis at kunne ses på prisen – men kvaliteten følger også med og som flere af vores gæster udtrykker det, så er Jasna den perfekte mellemting mellem Alperne og Norden. Samtidig er prisniveauet fortsat meget lavt på mad og drikkevarer(restaurantbesøg for en 50er og øl/sodavand til en femmer)

Topanmeldelse fra Skisport.dk
Læs anmeldelse af Jasna hos Skisport.dk

Jasna er beliggende i det centrale Slovakiet i de lave
Tatra bjerge, på bjerget Chopok, som er 2024 meter højt.

Prissammenligning

 FrankrigØstrigNorgeTjekkiet/Slovakiet
Restaurant89,56113527
2/3 retter365306721136
Sodavand/Øl37,527638
Kaffe/Cafe20203110
Skiservice15015025065
Taxa pr. km9,511137,5

Kilde: Numbeo.com

Bedste skisportssted i de nye EU-lande

Skiferie Slovakiet Jasna har investeret millioner af Euro i nye liftanlæg og snekanoner de sidste mange år. De sidste 3 sæsoner er der åbnet i alt 6 nye kabinelifte, hvilket placerer området som en ener i regionen. Områdets store snowboardpark, bruges til internationale konkurrencer.

Meget lave leveomkostninger – restaurantbesøg fra 50 kr.
Der er fortsat meget lave leveomkostninger i Slovakiet. Dette til trods for at landet, var det land, af de nye EU-lande, som hurtigst havde økonomi til at komme med i Euroen. Skirejser til Jasna er billig skiferie for børnefamilier, skoler og studerende. Pengene rækker længere end på andre destinationer. Øl/sodavand koster mellem 5-10 kr. på restauranter og et måltid mad fra 50 kr. pr. person. Sammenlignet med Østrig, Norge, Sverige, Frankrig og Italien, er der mange penge at spare i Slovakiet.

Lækre hoteller til lave priser

Hotellerne er løbende renoverede og man kan på mange af dem nyde aftenen i swimmingpoolen, i spa´en, med en dejlig Wellness behandling eller nogle af de mange aktiviteter som er på hotellerne. Man kan også tage et smut ned i centraleuropas største Aquapark Tatralandia og tage en udendørs dukkert i det 39 grader varme thermalvand, imens sneen falder på ens hoved.

15 km fra skisportsområdet ligger byen Liptovsky Mikulas, hvor der er mange cafeer, restauranter, butikker, shoppingcentre og diskoteker. Skulle man have lyst til lidt større shopping, vil man let kunne tage toget direkte til Poprad eller Kosice.

Billig skiferie og imødekommende befolkning
Skiferie Slovakiet Byen Liptovsky Mikulas er en hyggelig handelsby, med mange cafeer, restauranter, ølstuber, diskoteker, butikker og byder på god stemning hele året rundt. Befolkningen er imødekommende og hjælpsomme.

Det er ligeledes muligt at bestille babysitter på hotellerne, som kan passe børnene i nogle timer, hvis de ikke skulle have lyst til at stå på ski. Priserne starter fra 11 Euro pr. time, for 3-4 børn.

Pistekort

Pistekort

Pister i alt45 km
Højde2024 m
SnekanonerJa, 26 km
Blå21 km
Røde17 km
Sorte8 km
Freeride10 zoner
SnowparkJa
BørnelandJa
LiftsystemModerne
Antal lifte29 stk.
Liftkapacitet(pers./time)30744
LangrendNej
Km fra Padborg1194 km
Km fra Rostock982 km
Sæson01.12 - 30.04

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Wellness hotel Druzba

Wellness hotel beliggende midt på pisten Biela Put. Man er derfor tæt på den nye Twinliner 50-personers lift og har Ski-in - Ski-out. Maxiland ligger ligeledes nært hotellet. Hotellet har 2 restauranter, bar, wellnesscenter, swimmingpool, vinkæld...
Byen

Om byen

Jasna

Jasna er det bedste af skirejser til Østeuropa, når talen falder på alpin ski. Området har 45 km piste, berømt snowboardpark, 4000 m2 børneskiområde(en del af skiskolen), snekanoner som dækker 26 km, 8 freeride zoner også kan man grundet bygning af kabinelifte, op til toppen, nu stå på ski på begge sider af bjerget.

 

Skiskole

Skiskole

Engelsk skiskole

Gruppepriser pr. person for 2 timer dagligt
1 dag 310 kr.
2 dage 585 kr.
3 dage 835 kr.
4 dage 1075 kr.
5 dage 1300 kr.
6 dage 1460 kr.

Undervisningen ligger dagligt fra 08.45 – 10.45 eller 11.00 – 13.00

Privatlektioner for 1 person
2 timer 700 kr.
4 timer 1200 kr.
Ekstra pris pr. person pr. dag +200 kr.

Liftkort / skileje

Liftkort / skileje

Vi tilbyder ikke liftkort og skileje i Jasna, Slovakiet.

Man kan med fordel købe liftkort online på www.gopass.sk og skileje kan lejes på destinationen på hotellet med 10% rabat.

Priser

Priser

Priseksempel 09.01.2021 – 16.01.2021

2 voksne
7 overnatninger
7 dages halvpension
7 dages wellnessadgang
PRIS KUN 11114 kr.

Alle priser er inkl.:
– viste antal overnatninger på valgt hotel
– halvpension
– wellnessadgang
– Afgift til Rejsegarantifonden.

Tillæg:
– Enkeltværelsestillæg
– Sygdomsafbestillingsforsikring 6% af samlet pris.
– Europæiske årsrejseforsikring inkl. skisport: Læs mere ved at klikke her
398 kr. for en person for 12 måneder
958 kr. for hele familien i 12 måneder
– skileje
– liftkort

Antal personer: 1+ personer
Type: Skiferie
Årstid: Vinter
Rejsemål: Slovakiet
Forespørg på rejse
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*