Hjem » Rejser » Skiferie Spindleruv Mlyn
Tilbage
4,91 baseret på 22 anmeldelser

Skiferie Spindleruv MLyn

Fra 2.490 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

Skiferie Spindleruv Mlyn Tjekkiet er det mest berømte og mest udfordrende skisportssted i Tjekkiet. Området har 6-stjerners kvalitetscertifikat. Hvert år valfarter turister fra det meste af Europa til den lille hyggelige skisportsby. Det meget varierede skiterræn, sammen med byens afterski, gør skisportsstedet, til det mest populære og besøgte i Tjekkiet.

2 bjerge

Selve byen ligger i dalen mellem de 2 bjerge Svaty Petr og Medvedin, og består af små hyggelige gader med butikker, restauranter, cafeer og diskoteker.

I byen er der også en stor Aquapark med mange forskellige vandrutchebaner.

Dansk skiskole

Vi har dansk skiskolegaranti til børn under 12 år i Ski Spindleruv Mlyn, gennem hele sæsonen.

Den danske guideservice og danske skiskole holder til nede for foden af Medvedin og er altid behjælpelige med alskens spørgsmål. Foden af Medvedin bjerget er det mest populære mødested for børnefamilier, hvor man kan spise frokost på Igloo baren.

Vi tilbyder busser til Spindleruv hele sæsonen startende før jul og med afslutning sidst i marts måned. Til jul er det muligt at tilkøbe dansk julemiddag, som bliver tilberedt hos en af vores samarbejdspartnere.

Skiferie Spindleruv Mlyn Tjekkiet, byder på 25 km piste og 16 lifte, som kan transportere omkring 20.000 personer i timen.

Godt skisportssted i Tjekkiet
Området har 25 km piste(de fleste med snekanoner), heraf 2 sorte.

Hele 91 km langrendsspor
Spindl er et fint område til langrendsløbere med 91 spor km.

Snowboard

Der er 3 snowparks i området med forskellige forhindringer som Halfpipe, J-bar og Boardercross tracks.

Byen Ski Spindleruv Mlyn
Byen Spindl er hyggelig og der findes flere restauranter, cafeer og tjekkiske ølhuse, og byen har et livligt afterski miljø. Omkring Igloo bar ved Medvedin skiområdet holder den danske skiskole sin afterski.

Dansk guideservice – dansk skiskole til børn hele sæsonen

I Spindleruv Mlyn serviceres vores gæster hele sæsonen af Maskot Guideservice, som er et dansk bureau med danskere. Alle vores gæster kan henvende sig på deres kontor, hvor man får udleveret liftkort, kan leje ski og få dansk skiskole. Bemærk at liftkort- og skileje er inkluderet i alle vores priser.

Lave leveomkostninger

Priserne i Tjekkiet er fortsat lave og man kommer derfor langt for pengene. Skirejser til Spindleruv Mlyn er godt for familier og yngre rejsende. Skiskolen på dansk, har en god kvalitet og der er skibørnehave og eget aflukket børneområde.

Grupperejser

Læs om vores grupperejser til Tjekkiet her

Sommerejser til Spindleruv Mlyn

Læs om vores aktiv ferie til Tjekkiet her

Vis mereVis mindre
Pistekort

Pistekort

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Hotel Aquapark ***

Špindlerův Mlýn 300, 543 51 Špindlerův Mlýn, Tjekkiet
Hotel Aquapark ligger lige overfor Medvedin liften og den danske skiskole i Spindleruv Mlyn. I prisen har man inkluderet halvpension, 2 timers daglig entre til Aquapark og parkering. Alle værelser er med fladskærms-tv, køleskab, WIFI, Safetyboks, ...

Hotel Astra ***

Bedřichov 10, 543 51 Špindlerův Mlýn
Dette flotte 3-stjernede hotel har en god beliggenhed nær centrum af Spindleruv Mlyn, med ca. 700 meter til nærmeste lift. Hotellet er nyrenoveret og byder på i alt 55 værelser, alle med fjernsyn, telefon, hårtørrer, eget badeværelse (bruser/toile...

Hotel Esprit ***

Svatý Petr 76-78, 543 51 Špindlerův Mlýn
Hotel Esprit er beliggende i udkanten af Spindleruv Mlyn, 400 meter fra skibus. De 400 meter er på asfaltvej og vi anbefaler at tilkøbe depot til ens skiudstyr ved pisten. Dette gøres på destinationen. Man kan også tage en taxa til pisten for knap...

Hotel Lesana ***+

Bedřichov 93, 543 51 Špindlerův Mlýn
Personligt ejet Wellnesshotel i Bedrichov bydelen og med smuk udsigt udover byen. Hotellet bliver løbende renoveret og fremstår derfor i flot stand og er et af Spindls flotteste hoteller. Alle værelser er med fladskærms-tv, Wifi, badeværelse og ha...

Hotel Stoh ***

50.7245302,15.6220716
Hotel Stoh *** ski in – ski out Hotel Stoh er beliggende tæt ved Svatý Petr i Spindleruv Mlyn, lige ud til Stoh-liften. Vær opmærksom på at dele af pisten ved hotellet er sort klassificering. Der kører skibus lige fra hotellet til Svaty Petr...

Pension Bystrenka ***

Svatopetrská 209, 543 51 Špindlerův Mlýn
Pensionen er beliggende i centrum af Spindleruv Mlyn og byder på lækker indkvartering i nyrenoverede værelser med fuldt udstyrede køkkener. Alle værelser har eget badeværelse. Hotellet drives af et ægtepar som sætter service i højsædet. På pensi...
Byen

Om byen

Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn er Tjekkiest mest berømte turistby.

Beliggenheden i det nordlige Bøhmen i den fredede national park Krkonose gør den til et attraktivt udflugtsmål. Om vinteren er det Tjekkiest bedste skisportssted. Om sommeren er der rig mulighed for vandreture, cykling, smuk natur og udendørs aktiviteter.

Selve byen ligger omkranset af bjergene Svaty Petr og Medvedin, hvilket giver den en helt speciel stemning.

Midt gennem byen løber Elben, og man finder i centrum mange gode spisesteder med høj kvalitets mad.

Man kan leje en kano eller cykler og hvis man er heldig møder man bjerg legenden “Krakonos”.

Skiskole

Skiskole

 

Dansk skiskole til børn under 12 år

1 dag 400 kr.
2 dage 700 kr.
3 dage 950 kr.
4 dage 1200 kr.

Man undervises minimum 3 timer pr. dag. Alle priser er i danske kroner.

Åben alle dage fra 09.00 – 16.00. Undervisningen foregår fra 10.00 – 12.00 og 14.00 – 15.30. Frokostpausen fra 12.00 – 14.00 er ikke med i dagsprisen.
Børnene deles op efter niveau.

Alle gruppehold har opstart hver søndag, med mindre andet oplyses på rejsebevis
Der er børne skiskole for alle børn fra 5 år. For børn I alderen 3-4 år tilbydes et ski/lege hold.
For børn under 5 år kan skiskolen efter aftale på destinationen tilbyde privat undervisning til barnet.
Der kan forudbestilles op til 4 dages undervisning hjemmefra – resterende dage aftales, bestilles og betales hos skiskolen.
Dansk skiskole sælges efter først til mølle)
Skiskolen forbeholder sig retten til at omregne gruppeundervisning til privatlektioner, hvis der ikke er tilstrækkeligt tilmeldte. I så fald vil det være muligt, at annullere bestilt skiskole.
Børneskiskole tilbydes på niveauer: begynder og øvet.
Børneskiskole er grupperundervisning og skiinstruktøren tilpasser undervisningen, således alle på holdet kan være med.

 

Engelsk skiskole begynder, voksen

1 dag 400 kr.
2 dage 700 kr.
3 dage 950 kr.
4 dage 1200 kr.

Man undervises minimum 3 timer pr. dag. Alle priser er i danske kroner.

Åben alle dage fra 09.00 – 16.00. Undervisningen foregår fra 10.00 – 12.00 og 14.00 – 15.30. Frokostpausen fra 12.00 – 14.00 er ikke med i dagsprisen.

Dette hold er kun for begyndere. Voksne med ski erfaring henvises til privat undervisning.
Alle gruppehold har opstart hver søndag, med mindre andet oplyses på rejsebevis
Der kan forudbestilles op til 4 dages undervisning hjemmefra – resterende dage aftales, bestilles og betales hos skiskolen.
Skiskolen forbeholder sig retten til at omregne gruppeundervisning til privatlektioner, hvis der ikke er tilstrækkeligt tilmeldte. I så fald vil det være muligt, at annullere bestilt skiskole.

 

Privat undervisning

2 timer 700 kr.
3 timer 1000 kr.
4 timer 1250 kr.

Timerne skal være sammenhængende på samme dag og gælder for 1 person.
Ekstra person koster 300 kr. pr. person pr. dag

Priser
Skifakta
Pister i al 25 km
Højde 1235 m
Snekanoner Ja, 12 km
Blå 7 km
Røde 13 km
Sorte 5 km
Freeride Nej
Snowpark Ja
Børneland Ja
Liftsystem Moderat
Bestil ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Det siger andre om rejsen

4,91 baseret på 11 anmeldelser
Henrik Jørgensen
TOP TOP service 5. tur på ski i Spindleruv Mlyn, første gang med bus, super super godt fra afgang til ankomst hjemme, kompetente chaufører på bussen, ikke et minuts spildtid. Meget afslappet god stemning og atmosfære på hotellet Servicen hos Jeresferie/Michael er uden sammenligning Fed og dejlig skiferie til Spindleruv Mlyn, vi kommer igen næste år. Henrik & Laila Ringsted
Morten Jakobsen
Super service Kanon undervisning og hjælp på alle leder og kanter!!! Kan varmt anbefales! Min søn pådrog sig desværre et benbrud. Mads og Co. gav en fremragende hjælp i situationen og var forinden helt i top med rådgivning og ikke mindst holdt alle sammen humøret højt i en presset uge 7. DBH Morten Jakobsen og sønner
Leila Bruhn
supergod rejsearangør. Har nu rejst med jeresskiferie 4 gange, altid god service hjemme og i tjekkiet. Alle forventninger til en god skiferie indfries optimalt.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*