Hotel Druzba inkl. halvpension, wellnessentre
Hotel Druzba inkl. halvpension, wellnessentre

Info om Hotel Druzba inkl. halvpension, wellnessentre

Druzba ligger i 1200 meters højde, direkte på pisten Biela Put og tæt på børneområdet Maxiland.

Efter vores opfattelse, det bedst drevne hotel i Jasna. Ejeren overtog det med 32 værelser i 1997 og har siden da udvidet hotellet løbende, hvilket gør, at der i dag er 138 værelser. Ejeren elsker at rejse og kommer altid hjem med nye ideer til hotellet. Man kan derfor opleve alskens spændende retter på det meget internationale menukort, ligesom at man kan besøge en bid af Frankrig i den hyggelige franske vinkælder.

Hotellet har legerum til børn, slovakisk restaurant, international restaurant, mulighed for børnepasning, bar, stort wellnesscenter med dampbade, WIFI, saunaer, parkering, børneområde, Jacuzzi og central- og Vesteuropas højest beliggende 25 m lange swimmingpool. Vandet til swimmingpoolen hentes direkte opfra undergrunden og er derfor meget rent, sammenlignet med hvad man finder mange steder. Der er virkeligt kræset for detaljerne på hotellet.

Alle værelser er renoveret indenfor de senere år og bærer alle præg af hotellets historie og rustikke stil. flot møblement og alle værelser har naturligvis minibar, safetyboks, hårtørrer, badekåbe, badeværelse og klædeskab.

Om vinteren byder hotellet på skiudlejning, støvletørrerum, egen skiskole og egen afterskibar.

Om sommeren er der udendørs fodboldbane og legeplads.

 

Druzba har store nybyggede lejligheder tilknyttet med kamin og med plads til 6 overnattende i hver. Man bor i egen lejlighed med privat indgang og har 4-stjernede hotelfaciliteter som halvpension og wellness inkluderet i prisen.

 

Inkluderet i prisen på hotellet: halvpension, daglig adgang til Wellness, parkering

  • Afstand til bycentrum 100
  • Afstand til lift 0
  • Hotel guide Nej
  • Antal meter til skibus
  • Halvpension Ja
  • Restaurant Ja
  • WiFi Ja
  • Børnevenligt Ja

Alle priser inkluderer

- 7 overnatninger på hotel druzba

- 7 dages morgenmad

- 7 dages aftensmad

- fri entre til hotellets wellnesscenter

Turistskat, liftkort og skileje er tillæg.