Hjem » Rejser » Weekendski Tjekkiet
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Weekendski Tjekkiet

Fra 2.490 DKK inkl. liftkort og skileje
Om rejsen

Om rejsen

Weekendski Tjekkiet

Weekendski Tjekkiet med Jeresferie.dk Tag med på en kort skiferie i Tjekkiet. Det kan ofte være svært at finde tid til en længere skiferie i en travl dagligdag. Vi har derfor i mange sæsoner, arrangeret korte populære skiture med både, bus, fly og som kørselv. Vores mest populære weekendski Tjekkiet er til Spindleruv Mlyn eller Cerna Hora. Vi sikrer os at alt er på plads fra start til slut, ligesom at vi sikrer os at I er fremme på destinationen tidligt og hurtigt får udleveret jeres liftkort- og skiudstyr.

Ski weekend Tjekkiet med bus

Vores mest populære weekendski Tjekkiet er med bus. Vi samler op mange steder i Danmark og kører jer direkte til hotellet og vores guider står altid klar til at tage imod jer og guide jer hurtigt ud på pisten. På busrejsen gøres der stopr hver 3. time og man kan undervejs hygge sig med lidt drikkevarer, film eller kortspil.  Vores busser er alle moderne turistbusser med vippesæder, ligesom at de har minikøkken, hvor der vil blive brygget kaffe.

Weekend ski Tjekkiet med fly

Vi tilbyder også weekendski til Tjekkiet med fly fra Kastrup lufthavn. Vores mangeårige samarbejde med CSA – Czech airlines, gør at I hurtigt kan komme frem til pisten og skiløb. Når I Lander i Prags lufthavn, står vores chauffør klar i ankomsthallen, til at modtage jer med et skilt. Han guider jer sikkert ud i transferbussen, som på knap 2,5 time kører jer til Skisportsstedet. På flyet må I altid have 23 kg bagage og 1 stk. håndbagage med.

Kort skitur Tjekkiet kørselv

Mange rejsende vælger også at køre selv til destinationen. Krkonose bjergene er som skabt til en kort kørselv skiferie. Det meste af vejen derned er på motorvej, så det er derfor begrænset, hvor meget landevejskørsel man har. Vores 2 mest populære destinationer i Tjekkiet er Spindleruv Mlyn og Cerna Hora. De kan anbefales til en kort skiferie.

I kan søge alle vores priser og afgange her 

Læs mere om Spindleruv Mlyn her

Læs mere om Cerna Hora her

 

Covid-19

Covid-19

Covid-19 og rejser

Det er meget vigtigt for Jeresferie.dk, at alle vores rejsende føler sig trygge ved at handle hos os.

Covid-19 har ramt Verden og ingen kan sige hvordan situationen ser ud om eksempelvis 4 måneder.

Fri afbestilling og 0 kr. i depositum.

Vi tilbyder derfor fri afbestilling og 0 kr. i depositum. Rejsen skal først betales 10 dage før afrejse og kun hvis landet har en gul rejsevejledning.

Samtidig er I som kunder dækket af pakkerejseloven. Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger, idet de er eksperterne på området.

Såfremt en af vores destinationer, ændrer farve hos Udenrigsministeriet til at der frarådes rejser, vil rejsen blive aflyst fra vores side og I vil modtage fuld refusion af det indbetalte beløb.

Udover dette vil I som rejsende altid modtage opdateret information, om hvilke regler og vilkår der gælder på vores destinationer.

Eksempelvis ved indførsel af mundbind på forskellige offentlige steder.

Rejseforsikring- og sygdomsafbestillingsforsikring

Husk altid at tjekke jeres forsikringsselskab omkring hvilke regler og vilkår der gælder for jeres forsikring.

Priser

Priser

Se alle priser ved at klikke på boksen til højre

Fradrag såfremt man ikke skal bruge:
– Liftkort 2 dage 500 kr, 3 dage 700 kr., 4 dage 900 kr., 5 dage 1100 kr., 6 dage 1200 kr.
– Skileje 2 dage 200 kr, 3 dage 275 kr., 4 dage 350 kr., 5 dage 400 kr., 6 dage 500 kr.

Antal personer: 1+ personer
Type: Skiferie
Årstid: Vinter
Rejsemål: Tjekkiet
Book online
Forespørg på rejse
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*