Chat with us, powered by LiveChat

Ski Tjekkiet
Slider

Ski Tjekkiet 2019/2020

Ski Tjekkiet

Ski Tjekkiet

Ski Tjekkiet Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn er det mest berømte og mest udfordrende skisportssted i Tjekkiet. Området har 6-stjerners kvalitetscertifikat. Hvert år valfarter skientusiaster til den lille hyggelige skisportsby. Det meget varierede skiterræn, sammen med byens afterski, gør skisportsstedet, til det mest populære og besøgte i Tjekkiet. Tjekkiet er billigt - man kan spise på restauranter for knap 50 kr. og øl/sodavand koster mange steder en rund femmer. I Spindleruv Mlyn tilbyder vi dansk skiskole og dansk guideservice til alle vores gæster. Læs vores mange tilbud til Tjekkiet på disse sider.

Fra
3490 DKK
pr. person

LÆS MERE

Ski Tjekkiet

Cerna Hora

Cerna Hora-Pec skiregion er en af Tjekkiets bedste skidestinationer. Regionen ligger 30 km fra Spindleruv Mlyn, i den østlige del af bjergkæden. Området består af 5 skiområder som er lagt sammen under samme liftkort. De 2 største områder Pec Pod Snezkou og Cerna Hora har I alt knap 25 piste km, hvilket gør at området er på større med Spindleruv Mlyn. Området skal sammenlignes med de store skisportssteder i Skandinavien. Skirejser Tjekkiet er muligt med bus, fly eller som kørselv. Vores busrejser- og flyrejser er med transport hele vejen til hotellet med taxa.

Fra
4990 DKK
pr. person

LÆS MERE

Langrends Rejser

Tour De Krknose er en af vores mest populære rejser. Turen starter i den ene ende af bjergkæden i Harrachov og slutter i den anden af af bjergkæden i Cerny Dul. Undervejs gør man stop i Spindleruv Mlyn og Pec Pod Snezkou. Ski Tjekkiet byder på mange oplevelser og man kommer på denne tur vidt omkring. Det er en populær tur for alle niveauer. Man inddeles i hold, alt efter ens niveau og erfaring. Hver morgen holder man et morgenmøde med lokal guiderne og aftaler dagens rute. Ruten kan ændres alt efter vejrforholdene.

Ski Tjekkiet

Langrends rejser

Deltag på en af vores fantastiske langrends rejser med lokal skiguide.

Fra
3490 DKK
pr. person

LÆS MERE