Chat with us, powered by LiveChat

Skiferie Polen Zakopane
Slider

Om Zakopane

Skiferie Polen - Zakopane

Skirejser / Skiferie Polen - Zakopane

Zakopane er en af Polens mest berømte og populære turistbyer. Den smukke beliggenhed i 900 meters højde i Tatra bjergene, gør den attraktiv for turister, både sommer og vinter.

Gode piste
Der er gode piste for både den erfarne og uerfarne skiløber. Det højeste punkt er op til 1987 meter. Området har dog visse begrænsninger, i opbygningen. Først og fremmest består det af mange forskellige private aktører, hvilket gør at man ikke kan købe et samlet liftkort til hele området. Fordelen ved dette er dog at man, kan skifte mellem de forskellige områder og prøve nye piste og lifte hver dag. Områderne ligger dog forskellige steder i byen.

Godt mikroklima til sne
Sneen er god og mange værdsætter at bo i den polske turistby, med dens mange cafeer, restauranter og butikker. Såfremt man ønsker et mere sammenhængende, moderniseret og stort ski område, hvor liftkortet er gældende til det hele, anbefaler vi vores topdestination Jasna i Slovakiet.

Det højeste præparerede alpine skipunkt er toppen af Kasprowy Wierch, som ligger i op til 1987 meters højde. Der går en lift op til toppen, som kan transportere 360 personer i timen, hvorfor der ofte er kø på vej op, men derfor også sjældent på vej ned. Forlangrendsløbere, er der omkring 20 km langrendsspor.

Tæt på Zakopane finder man den historiske universitetsby Krakow og man kan derfor tage til Krakow for shopping. Auschwitz ligger også tæt på området, hvis man ønsker en historisk vinkel, på sin skiferie.

Aquapark
Zakopane er der åbnet en stor Aquapark, som børnene kan boltre sig i, såfremt de ønsker at holde fri fra skiløbet en dag.

Vores rejser derned er med direkte fly til Krakow fra Kastrup og Billund og med transfer til hotellerne.

Zakopane er et ok skiområde, med god sne store dele af året og der er et rigtig godt natteliv og mange muligheder for aktiviteter i området. Og går man efter disse ting, så er Zakopane et godt valg for jeres næste skirejse til Østeuropa.

Zakopane er til hyggeskiløbere, som gerne vil have en stor turistby i nærheden og ikke til folk, som har skiløbet som sit primære formål med skiferien.

Piste & Lifte

Skiferie Polen - Piste og lifte Zakopane

Skirejser / Skiferie Polen - Zakopane - piste og lifte

Zakopane har et godt mikroklima for sne, men savner et sammenhængende lifte og piste system og man kan derfor ikke købe et liftkort til hele området. Der findes i alt 20 lifte i området og 16 piste. 7 sorte, 7 røde og 2 blå. Såfremt man ønsker et billigt moderniseret, mere sammenhængende skiområde, anbefaler vi at tage til Jasna i Slovakiet. Læs mere her Skirejser til Jasna

Liftkortpriser
Man skal regne med ca. 125 kr. pr. dag pr. skiområde.

Området er inddelt i flere forskellige skicentre. Her nævner vi nogle af dem:

Nosal ski centre
Gode begynder bakker. 3 piste i alt. Begynderpiste på 145 meter, lettere øvet pist på 450 meter og en til den erfarne skiløber på 650 meter. Området har snekanoner, engelsk skiskole, skiudlejning, 5 slæbelifte og en stolelift.

Szymoszkowa ski centre
Et område for de lidt øvede. 2 piste, en på 400 meter og en på 1500 meter. 2 stolelifte, skiudlejning og engelsk skiskole.

Harenda ski centre
3 piste i alt. 250 meter til begynderen, 300 meter til den lidt øvede og 900 meter til den erfarne. Engelsk skiskole, skiudlejning, 3 slæbelifte, 1 stolelift, langrendsområde og snekanoner.

Kasprowy Wierch ski centreKasprowy Wierch Pistekort
Det højeste og sværeste skicenter i Zakopane. Liften går op til 1987 meters højde, men kan kun transportere 360 personer i timen og der skal skiftes på vej op. Der er i alt ca. 10 km præparerede piste og alt freeride er forbudt.

Langrend
Området er fint til langrend, men som med de alpine pister, så er langrendssporene ikke super forbundet. Men der er i alt ca. 20 km at boltre sig med.

Hoteller

Hoteller i Zakopane Polen

Der findes mange gode skihoteller i Zakopane. Idet skiområdet ligger spredt rundt om byen, skal man kigge mest efter, hvilken slags piste, man ønsker at bo nærmest ved.

Pension Willa Victoria **
Hotel Mercure Kasprowy ***
Hotel Start ***
Grand Nosalowy Dwor ****
Nosalowy Dwor ***

Pension Willa Victoria ** (morgenmad)

Familiepension, beliggende i gå-afstand(1 km)til Nosal, Koziniec og Antalowka skiområderne og den spartansk indrettede villa, ligger derfor godt for skientusiaster. Fra villaen tager det ca. 20 minutter at gå ind til Zakopanes hovedgade og der er i området flere forskellige restauranter og cafeer.
Pensionen har plads til 50 overnattende gæster og alle værelser er med et lille fjernsyn og eget badeværelse med bruser/toilet. Der er stor fællesrum hvor der serveres morgenmad og kan tilkøbes middag. Her kan der ligeledes hygges om aftenen foran den åbne ild eller ved fjernsynet. Der er parkering ved hotellet og alle fællesområder har gratis WIFI.
Et familiedrevet pensionat, for de budgetrejsende. Prisen inkluderer morgenmad.

Inkluderet i prisen på hotellet: Morgenmad, WIFI, parkering

Willa Victoria Zakopane Willa Victoria Zakopane Willa Victoria Zakopane


Hotel Mercure Kasprowy *** (morgenmad)
Et af Zakopanes bedst anmeldte hoteller, med smuk udsigt til de smukke polske bjerge og lige ved skiliftene. Fra hotellet er der ca. 15 minutters gang til centrum af Zakopane.
Hotellet er moderne indrettet og, byder på masser af aktiviteter, og har 2 restauranter, sauna, parkeringspladser, indendørs swimmingpool, elevator og skønhedssalon. Der er skiudlejning, skiskole, skibus og shuttlebus ind til centrum af Zakopane. De i alt 288 værelser er alle smagfuldt indrettet med safetyboks, betalings-tv, radio, internetfjernsyn, skrivebord, telefon, kaffe/te, minibar, high speed internetadgang og eget badeværelse, med bad og toilet.

Inkluderet i prisen på hotellet: Morgenmad, swimmingpool, shuttlebus, sauna, parkering

 

Hotel Mercure Zakopane Hotel Mercure Zakopane Hotel Mercure Zakopane

Hotel Start *** (halvpension)
Smukt beliggende med Tatra bjergene som baggrund. Hotellet bliver brugt til afslapningsophold og vinterturisme. Med kun 200 meter til centrum af Zakopane og nært ved 3 forskellige skilifte, har hotellet en god beliggenhed.
Der er i alt 73 senge på hotellet og alle værelser er med eget badeværelse, tv og telefon. Man kan leje skiudstyr på hotellet, der er bar, restaurant, mødelokaler, legerum og de har egen parkeringsplads. Hotel Start er et godt hotelvalg til jer, som ønsker at bo nær liftene, men også i det absolutte centrum af Zakopane til rimelig kvalitet.

Inkluderet i prisen på hotellet: Halvpension, parkering

Hotel Start Zakopane Hotel Start Zakopane Hotel Start Zakopane

Hotel Grand Nosalowy Dwor **** (morgenmad)
Hotellet har perfekt beliggenhed for foden af Nosal bjerget og er derfor ideelt til begyndere og let øvede. Kort afstand til skiområdet, gør at man let kommer til og fra pistene. Hotellet er åbnet i 2009 og forekommer derfor i nydelig stand.
Der er i alt 118 værelser og de har plads til i alt 336 personer. Hotellet er indrettet børnevenligt og har eget børneområde. Sammenkoblet med de nydelige piste ved Nosal bakken, så er det er en familievenlig perle. Alle værelser har telefon, fladskærms-tv, minibar, eget badeværelse med bad/toilet og hårtørrer.
Hotellet har egen restaurant, cafe og lobby sportsbar og har ligeledes et godt wellnessområde(mod ekstra betaling)med swimmingpool, finsk sauna med skovudsigt, sauna, dampbad, jacuzzi og fitness center.

Inkluderet i prisen på hotellet: Morgenmad, swimmingpool, sauna, parkering

Hotel Grand Zakopane Hotel Grand Zakopane Hotel Grand Zakopane

Hotel Nosalowy Dwor *** (morgenmad)
Mindre søsterhotel til Grand Nosalowy Dwor hotellet - men kun 3-stjernet. Beliggenheden er også for foden af Nosal skiområdet. Hotellet har i alt 29 værelser, med samlet plads til 70 gæster. Alle værelser er med telefon, fjernsyn og eget badeværelse med eget bad/toilet og hårtørrer. Der er ligeledes mulighed for mod betaling at bruge wellnnescentret med jacuzzi, sauna, finsk sauna, dampbad, fitnesscenter og swimmingpool. Komplekset har ligeledes restaurant, lobby/sportsbar og cafe. Hotellet åbnede i 2000.

Inkluderet i prisen på hotellet: Morgenmad, swimmingpool, sauna, parkering

Hotel Nosalowy dwor Zakopane Hotel Nosalowy Dwor Zakopane Hotel Nowosaly Dwor Zakopane

Priser

Billige skirejser til Polen Zakopane
Bemærk at vi kun sælger skiferie til Zakopane til grupper på minimum 10 deltagere. Kontakt os for et godt tilbud.

Rejseplan

Bemærk at vi kun sælger skiferie til Zakopane til grupper på minimum 10 deltagere.

Skiskole,liftkort og skileje

Skileje, liftkort og skiskole Zakopane Polen

kileje, liftkort og skiskole i Zakopane Polen

De fleste af skicentrene har engelsk skiskole og skiudlejning.

Skileje priser Nosal skiområde - alle priser er ca. priser i DKK

Type Pris pr. dag
Ski/Snowboard 80
Langrendsski 80
Snowblades sæt 80
Snesko 80
Skihjelm 20

Skiskole priser - alle priser er ca. priser i DKK

Antal 1 time 2 timer 3 timer 4 timer 5 timer 6 timer
1 person 140 280 420 560 700 840
2 personer 220 440 660 800 1000 1200
3 personer 270 540 810 1080 1200 1440
4 personer 360 720 1080 1280 1600 1920
5 personer 400 800 1200 1600 1800 1980

Hver 10. time er gratis.
Private lektioner skal bestilles seperat.
I Nosal skiområdet inkluderer priserne også lift til instruktøren.

KontaktSkifakta Zakopane 
Pister i alt27 km
Højde1987 m
SnekanonerNogle piste
Blå12 km
Røde16 km
Sorte1 km
FreerideNej
SnowparkJa
BørnelandJa
LiftsystemModerat
Antal lifte20 stk
Km fra Padborg1068 km
Km fra Rostock855 Km
Sæson15.12 - 01.04