Få et godt tilbud på din næste skiferie

SkiferieTilbud Norge

Gældende fra d. 24.01 - 31.01.2021
Lejlighed Sørlia ***, Hafjell Lejlighedskompleks Sørlia er ski in- ski out med dets beliggenhed midt på pisten. Alle lejlighederne er med fuldt udstyret køkken, spisebord, stole, eget badeværelse, sauna, fladskærms-tv, WIFI og gaspejs. Sengelinned skal lejes og slutrengøring kan tilkøbes. Lejlighedskomplekset består af lejligheder i forskellige størrelse. 4-sengslejlighed Lejligheden er på ca 50 m2 og består af stue/køkken med pejs og spisebord og 2 seperate soveværelse. 1 med dobbeltseng. 1 med køjeseng.

Gældende fra d. 24.01 - 31.01.2021

Før kr. 6.990,-
Nu kun kr. 6.690,-
pr. 4-sengs lejlighed
Bestil tilbud til
Lejlighed Sørlia, Hafjell

Benyt vores booking system her for bestilling af tilbud, eller udfyld formularen her. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Andre interessante tilbud på skiferie

Skiferietilbud Norge

Skiferietilbud Norge kan bare noget helt særligt. Den helt særlige hyggestemning på fjeldet i lejligheden eller hytten er noget man ikke kan opleve sydpå. I Norge får man rigtig familie skiferie med egen madlavning og råhygge med god plads til familien.

Hytter i Norge

Norge byder på masser af hytter og lejligheder med ski in – ski out. I disse kan man råhygge om aftenen med familien og vennerne, alt imens man snakker de daglige piste rekorder man har sat igennem. Kvaliteten på indkvarteringerne er høje og man kan derfor rigtig slappe af.
 

Restaurant Norge

Det er dyrt at gå på restaurant i Norge, men man kan opnå mange kulinariske lækkerier på pisten eller på restauranterne i området.

Madlavning i hytte

Mange af vores rejsende vælger derfor at medbringe egen mad fra Danmark, da dagligvarer er forholdsvis dyre i Norge. Man kan som alternativ vælge at bestille et af vores mange tilbud til Spindleruv Mlyn i Tjekkiet, hvor man får lækker halvpension for en meget lav pris. Læs mere om skiferie Tjekkiet ved at klikke her 

Færge til Norge

Der er flere færgeselskaber som sejler til Norge. Vi samarbejder med Fjordline,s om sejler fra Hirtshals direkte til Langesund, hvorfra man let kan køre tl de fleste norske skisportssteder. Prisen er fornuftig og den 4-timers sejlads giver et hyggeligt og fortjent afbræk til chaufføren.
En anden mulighed er at sejle med DFDS fra København til Oslo eller med Color Line fra Hirtshals til Larvik. Det er alle gode selskaber.

Hafjell

Hafjell som er vores mest solgte skidestination i Norge, byder på skiløb i verdensklasse. Pistene var vært for OL i Lillehammer i 1994 og byder på højkvalitets skiløb for alle aldre.

Skiskole i Norge

De fleste skiskoler i Norge er på norsk sprog, som er let at forstå for os danskere. Børnene kan derfor let lære at stå på ski med en norsk skiinstruktør. 

Skileje Norge

Skileje i Norge er muligt på alle destinationerne og til fornuftige priser. Udstyrs kvaliteten er meget høj og vi tilbyder altid sølvpakker i vores priser, som er en lidt højere standard end normalen.