Få et godt tilbud på din næste skiferie

Skiferietilbud Polen

Gældende fra d. 09.01 - 16.01.2021
Hotel Mercure Kasprowy ****, Zakopane Et af Zakopanes bedst anmeldte hoteller, med smuk udsigt til de smukke polske bjerge og lige ved skiliftene. Fra hotellet er der ca. 15 minutters gang til centrum af Zakopane. Hotellet er moderne indrettet og, byder på masser af aktiviteter, og har 2 restauranter, sauna, parkeringspladser, indendørs swimmingpool, elevator og skønhedssalon. Der er skiudlejning, skiskole, skibus og shuttlebus ind til centrum af Zakopane. De i alt 288 værelser er alle smagfuldt indrettet med safetyboks, betalings-tv, radio, internetfjernsyn, skrivebord, telefon, kaffe/te, minibar, high speed internetadgang og eget badeværelse, med bad og toilet.

Gældende fra d. 09.01 - 16.01.2021

Før kr. 3.795,-
Nu kun kr. 3.495,-
pr. person i delt dobbeltværelse
Bestil tilbud til
Mercure Kasprowy, Zakopane

Benyt vores booking system her for bestilling af tilbud, eller udfyld formularen her. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Andre interessante tilbud på skiferie

Skiferietilbud Polen

Skiferietilbud Polen med Jeresferie.dk Tag med på skiferie til Polen og oplev den helt særlige polske stemning og de lave priser.

Polen på ski

Polen er et fantastisk land som breder sig fra Østersøen i nord til Tatra bjergene i syd. Landets hovedstand Warszawa er en charmerende by, som var en del af det gamle Sovjet.

Det sydlige Polen

Det er dog det sydlige Polen som er den mest charmernede del ved Polen. Tatra bjergene omkring Krakow og Zakopane byder på alsken skøn ferie hele året rundt om man er til cykling, vandring eller skiløb. Karpaterne omkring Szklarska Poreba eller Tatra bjergene omkring Zakopane.

Zakopane ski

Zakopane er og bliver Polens turistmekka. Det er den by i Polen, som har klart flest besøgende i løbet af året. Om sommeren for vandreferie og aktiv ferie Polen, imens folkj om vinteren kommer til Zakopane for at opleve en god skiferie Polen. Centrum af Zakopane oser af stemning og byder på masser af spændende butikker, restauranter og natklubber. Skiferie omkring Zakopane er en god oplevelse for familien. Skiområdet er dog ikke sammenhængende, så man vil skulle ud og stå på ski ved forskellige lifte og man kan måske ikke få et samlet liftkort. Et godt tip er derfor at skifte område hver dag, så man hver dag kommer til et nyt skiområde.

Szklarska Poreba

Den hyggelige by Szklarska Poreba danner rammen om et af Polens smukke skiområder. Byen tilbyder knap 13 km skiløb og man har Jakuszyce og Harrachov indenfor blot 6 km. Man kan derfor opleve langrend paradiset eller stå på alpin ski i begge byer på samme ferie.

Få et godt tilbud på jeres næste skiferie Polen og kørselv eller rejs med fly eller bus.

Valuta i Polen

I Polen er den lokale valuta Zloty og man kan derfor ikke betale med Euro.

Læs mere om skiferie i Polen her