Få et godt tilbud på din næste skiferie

SkiferieTilbud Slovakiet

Gældende fra d. 13.02 - 20.02.2021
Hotel Druzba ****, Jasna Wellness hotel beliggende midt på pisten Biela Put. Man er derfor tæt på den nye Twinliner 50-personers lift og har Ski-in – Ski-out. Maxiland ligger ligeledes nært hotellet. Hotellet har 2 restauranter, bar, wellnesscenter, swimmingpool, vinkælder med mere end 100 forskellige vine, natklub med cabaret, trådløs internetadgang, parkering, børneområde og skiudlejning. Druzba har 138 værelser, alle med eget badeværelse med toilet, badekar eller bruser, minibar, fjernsyn, hårtørrer, safetyboks og badekåber.

Gældende fra d. 13.02 - 20.02.2021

Før kr. 6.099,-
Nu kun kr. 5.799,-
pr. person i delt dobbeltværelse
Bestil tilbud til
Hotel Druzba, Jasna

Benyt vores booking system her for bestilling af tilbud, eller udfyld formularen her. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Andre interessante tilbud på skiferie

Skiferietilbud Slovakiet

Skiferietilbud Slovakiet med Jeresferie.dk Slovaket er kendt som et af de mest attraktive skiregioner i Central/Øst Europa. flotte moderniserede skianlæg med høj service.

Tatry Mountain Resorts

Mange af områderne drives af Tatry Mountain Resorts. Et stort selskab, som har investeret mange penge i at udvikle områderne. Der er brugt over en milliard på nye lifte, hoteller, hytter, restauranter, snekanoner, piste præparings maskinger og områderne fremstår i dag meget moderniseret.

Jasna i lave Tatra bjergene

Jasna er det mest anerkendte skisportssted i de nye EU-lande. Området har masser af kabinelifte og høj service. Området har også en afterskibar og på toppen af bjerget Chopok, som er områdets højeste, ligger der både hotel og restaurant med navnet Rotunda. Det er virkelig en oplevelse værd.

Hotellerne i området tilbyder ski in-ski out så man kan bo direkte på pisten og nyde skiløbet. Vores mest solgte hotel er Hotel Druzba. Et 4-stjernet hotel med høj service og som går for at have områdets bedste morgenmad. Flere restauranter, egen skiskole, egen børnelift, egen skiudlejning og en ejer som personligt går rundt på værelserne og inspicerer rengæring og sikrer at kvaliteten er i top. Har man først boet en gang på Druzba, så plejer man at vende tilbage sæson efter sæson.

Skiferie tilbud Slovakiet

Man kan besøge Slovakiet mange gange på en sæson. Områderne åbner normalt sidst i november og har skiløb frem til først i maj. Der er et godt mikroklima for sne i Tatra bjergene, så man kan opleve en rigtig god oplevelse med masser af sne.

Høje Tatra

De Høje Tatra bjerge er om noget endnu mere luksuriøse end de lave Tatra Bjerge. Flotte 4- og 5 stjernede luksus hoteller med masser af oplevelser. I Tatranska Lomnice tilbyder vi indkvartering på Grandhotel Praha, ligesom at vi tilbyder masser af lækker wellness med udendørs swimmingpool og jacuzzi.

Aquaparks med lækkert Thermalvand

I Slovakiet har de mange Aquaparks med lækkert udendørs thermalvand. Det helbredende vand pumpes direkte op fra undergrunden, så det altid holder en stabil temeperatur på de 39 grader.

Læs mere om skiferie til Slovakiet her