Få et godt tilbud på din næste skiferie

SkiferieTilbud Spindleruv Mlyn

Gældende fra d. 13.02 - 20.02.2021
Hotel Stoh ***, Spindleruv Mlyn Hotel Stoh *** ski in – ski out Hotel Stoh er beliggende tæt ved Svatý Petr i Spindleruv Mlyn, lige ud til Stoh-liften. Vær opmærksom på at dele af pisten ved hotellet er sort klassificering. Der kører skibus lige fra hotellet til Svaty Petr og Medvedin. Hotellet har egen restaurant og lobby bar. Der er også et fitnesscenter og legeområde på hotellet. Der er flere forskellige værelsestyper at vælge imellem og værelserne indeholder alle eget badeværelse med bad/toilet og WIFI. Der er også familieværelse på hotellet med plads til op til 6 personer. Der er skibusser til/fra pist/lift dagligt inkluderet i prisen. Hotellet drives af Lucie, der tidligere drev hotel Barbora.

2 voksne+2 børn 6-11 år

Før kr. 13.710,-
Nu kun kr. 12.510,-
For 2 voksne og 2 børn 6-11 år
Bestil tilbud til
Hotel Stoh, Spindleruv Mlyn

Benyt vores booking system her for bestilling af tilbud, eller udfyld formularen her. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Andre interessante tilbud på skiferie

Skiferietilbud Spindleruv Mlyn

Skiferietilbud Spindleruv Mlyn med Jeresferie.dk

Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn eller i daglig tale bare Spindl er Tjekkiest mest berømte skisportssted. I årevis har lokale og turister fra mange steder i Europa, valfartet til skisportsstedet i Krkonose bjergene. Krkonose bjergene betyder på tjekkisk “Gigant bjergene” og det er den største bjergkæde i Tjekkiet.

Byen Spindl

Byen Spindl oser af råhygge. Floden Elben løber gennem det hyggelige centrum, som har mange gode og hyggelige restraunter, cafeer, tjekkiske ølstuer, lego museum og gode muligheder for vandreture.

Priser i Spindleruv Mlyn

Priserne i Spindleruv Mlyn er fortsat meget lave. Liftkort har en fornuftig pris og man kan leje moderne Carving ski, meget billigere end hvad man ser på andre destinationer.

Restaurantbesøg kan gøres for en 50er og øl/sodavand kan købes for 5-7 kr. på restauranter. Man får meget for pengene i Spindleruv Mlyn.

Andre skidestinationer i Tjekkiet

I Tjekkiet findes der også andre skidestinationer som Harrachov, Liberec, Cerna Hora og Tanvald. Spindleruv Mlyn er dog det mest berømte af dem.

Afterski

Spindl er eneste skidestination i Tjekkiet med rigtig afterski. Vores guider holder til nede ved Iglo bar, tæt ved Medvedin liften.

Skiferietilbud Spindleruv Mlyn med bus, fly eller kørselv.

Vi tilbyder som eneste danske rejsearrangør skiferietilbud med bus, fly og kørselv til Spindleruv Mlyn.

Læs mere om skiferie Spindleruv Mlyn her