Få et godt tilbud på din næste skiferie

Skiferietilbud Tjekkiet Uge 7

Gældende fra d. 13.02 - 20.02.2021
Hotel Prom ***, Cerna Hora Hotellet byder på bekvem indkvartering. Alle værelser er med minibar, fjernsyn, radio, telefon og eget badeværelse. Hotellet har mange faciliteter som restaurant, bar, lounge, sauna( kræver tilkøb), jacuzzi (kræver tillæg).Skibussen kører lige foran hotellet og der er 300 meter til nærmeste lift, som også har aften skiløb.

Gældende fra d. 13.02 - 20.02.2021

Før kr. 3.388,-
Nu kun kr. 3.088,-
pr. person i delt dobbeltværelse
Bestil tilbud til
Hotel Prom, Cerna Hora

Benyt vores booking system her for bestilling af tilbud, eller udfyld formularen her. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Andre interessante tilbud på skiferie

Skiferietilbud Tjekkiet

Skiferietilbud Tjekkiet med Jeresferie.dk. Jeresferie.dk tilbyder de bedste skiferietilbud Tjekkiet – vores brede rejsesortiment omfatter skiferier med bus, skiferier med fly og kørselv skiferie til Tjekkiet.

Skiferie Tjekkiet med bus

Vores busser kører fra det meste af landet. Vores hovedbus starter i København, fortsætter til Ølby og kører derfra videre til Fyn/Odense til Kolding og derfra syd til Padborg og videre til Tjekkiet. Det er også muligt at stå på vores busser mange andre steder som eksempelvis Aalborg, Århus, Viborg, Herning og Horsens. Læs meget mere på vores hjemmeside.

Skiferietilbud Tjekkiet med fly 

Vores skiferie med fly er fra Kastrup lufthavn. Alle vores priser inkluderer fly, bagage, håndbagage, alle skatter/afgifter, transfer til/fra hotellet på ankomst/afrejsedag. Man skal derfor ikke bekymre sig om andet end at nyde sin ferie.

Skiferie fra Billund

Vi tilbyder for nuværende ikke skiferietilbud fra Billund.

Kørselv skiferie tilbud

Vi tilbyder kørselv skiferie til alle vores destinationer. Til Tjekkiet kan man køre på motorvej det meste af vejen gennem Tyskland og opleve den tyske Autobahn. Det sidste stykke til Krkonose bjergene er på hovedvej, så man kommer ikke ud i decideret bjergkørsel på turen og man undgår Alpekøen nede ved München.

Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn er Tjekkiest mest berømte skidestination. Området byder på masser af gode og velpræparede piste med snekanoner og mulighed for aften skiløb.

Dansk skiskole

I Spindleruv Mlyn tilbyder vi også dansk skiskole og vi har dansk guideservice, ligesom at personalet i vores skiudlejningen taler dansk. I er derfor i trygge hænder når I rejser til Spindleruv Mlyn med Jeresferie.dk. Læs mere om dansk skiskole her