Chat with us, powered by LiveChat

Slider

Skolerejser Ski

Skolerejser Tjekkiet

Skolerejser ski til Tjekkiet er vores mest solgte destination til skolerejser. Mange skoler er glade for den korte køretur, de lave priser på skileje, liftkort, restaurantbesøg og er glade for at de ikke skal lave mad selv på destinationen. De fleste af vores skolerejser er med halvpension, hvorfor man kun skal stå for madpakke eller frokost på pisten selv. I Spindleruv Mlyn kan vi tilbyde børnene dansk skiskole.

Fra
2290 DKK
pr. person

LÆS MERE

Skolerejser Slovakiet

Skolerejser ski til Slovakiet er til et af de Slovakiske skisportssteder. Det mest berømte er Jasna i de lave Tatra bjerge. Jasna har 45 piste km, freeride zones, Snow board park og der er i området flere lækre Aquaparks med udendørs 45 grader varmt Thermalvand. En anden destination er Høje Tatra hvor der er 3 sammenhængende skiområder og hvor priserne er en smule lavere. Et rigtigt godt sted for begyndere. Velka Raca er også et meget populært skiområde i Slovakiet.

Fra
3290 DKK
pr. person

LÆS MERE

Skolerejser Polen

Skolerejser ski til Polen er meget attraktivt for mange skoler. Szklarska Poreba som ligger tæt på Danmark har en kort transporttid og byder på knap 15 km alpint skiløb. Polen er også kendt for Jakuszyce som er et fremragende langrendsområde, med rigtigt gode muligheder for godt skiløb. Mange velpræparede spor at løbe i. Skolerejser ski til Polen kan også være til Zakopane tæt ved Krakow.

Fra
2990 DKK
pr. person

LÆS MERE