fbpx
Hjem » Spindleruv Mlyn
Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn

Del dette indlæg
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn er Tjekkiest mest anerkendte skisportssted og det sted i Tjekkiet, hvor de fleste danskere holder skiferie.

Dansk skiskole

I Spindleruv Mlyn kan man gennem Jeresferie.dk tilkøbe dansk skiskole til alle børn under 12 år – det er en service mange familie værdsætter og som man kan opnå gennem Jeresferie.dk

Krkonose bjergene

Krkonose bjergene ligger i det nordlige Bøhmen og betyder oversat til dansk “Gigant bjergene” – i samme bjergkæde finder man Tjekkiets højeste bjerg Snezka og der findes flere forskellige skisportssteder i bjergkæden. Vi tilbyder også mulighed for at stå på ski i Cerna Hora, som ligger 30 km fra Spindleruv Mlyn.

Familie skiferie

Familie skiferie i Spindl, som området kaldes i forkortelse er meget populær hos mange rejsende og lokale. Der er mange blå piste og begyndervenlige lifte. Samtidig er der for de mere øvede skiløbere også røde og sorte piste og området afholder jævnligt World Cup.

Opdelingen

Spindl består af flere bjerge, hvor man kan stå på ski. Groft sagt kan man sige at man har byen i midten og et bjerg på hvert side, hvor man står på ski. Samtidig har man også flere små bjerge, hvor man kan stå på ski og komme ind til hovedområdet.

De 2 store bjerge med hovedlifte hedder Svaty Petr og Medvedin. Det er ved Medvedin vi har vores danske skiudlejning og skiskole.

De mindre områder er Labska, Hromovka og Stoh. Ved alle 3 nævnte områder er der hoteller tæt ved pisten – man skal dog med skibus for at komme til hovedområderne.

Skibusser og taxaer

I området er der gode skibusforhold og logistikken er i orden. Fra de fleste hoteller kan man let komme med skibus, som kører flere gange i timen. Ens liftkort er adgangsbilletten til skibusserne.

Man kan også vælge at supplere op med taxaer. Byen har mange 8 personers taxaer, som for faste priser kører jer rundt i området – de har endda skikasser på.

Centrum af byen

Centrum af Spindleruv Mlyn består af flere restauranter, cafeer, tjekkiske ølstuer, et lego museum og massiv hygge.

I kan læse mere om rejser til Spindleruv Mlyn her 

Man kan også tage på aktiv ferie udenfor skisæsonen – læs mere om det her

Læs også andre spændende indlæg

Skiferie og tryghed

Skiferie og tryghed

Skiferie og tryghed Skiferie og tryghed. Mange spørger sig selv om det er sikkert at bestille skiferie nu – grundet…
Familie skiferie

Familie skiferie

Familie skiferie Familie skiferie. Det er et af årets højdepunkter, når årets skidestination skal vælges. skal man køre sydpå eller…
Covid-19 og tryghed

Covid-19 og tryghed

Det er meget vigtigt for Jeresferie.dk, at alle vores rejsende føler sig trygge ved at handle hos os. Fri afbestilling…
Ski Slovakiet

Ski Slovakiet

Slovakiet er det tidligere Øst-land som er længst fremme i udviklingen af dets skiområder. Slovakkerne har investeret millioner af Euro…
Ski Tjekkiet

Ski Tjekkiet

Skiferie Tjekkiet er vores mest populære rejsedestinationer. Det centraleuropæiske land har i årevis været populært for danske skiturister. Bjergene har…
Piste kategorier

Piste kategorier

Piste kategorier Et spørgsmål som vi ofte møder er hvordan man foretager piste kategorier i Tjekkiet, Polen og Slovakiet. Mange…