Skiferie Tjekkiet, Slovakiet, Norge, Sverige og Polen 

Skiferie Tjekkiet

Tag på skiferie Tjekkiet med Jeresferie.dk og oplev de bedste skiområder. Skiferie Spindleruv Mlyn, som er Tjekkiets bedste skisportssted. Området byder på 25 km piste, egen snowboardpark og dansk skiskole til alle børn under 12 år. Byen oser af stemning og byder på hyggelige hoteller og mange gode restauranter og tjekkiske øl knejper.
Cerna Hora er et andet skiområde i Tjekkiet, hvor man kan opleve skiløb i særklasse. Området har 45 km piste, snowboardpark og stor kælkebakke, samt spa- og wellness faciliteter. Skiskolen er på Engelsk.

Skiferie Norge

Skiferie Norge tilbyder vi Skiferie Hafjell og skiferie Kvitfjell. 2 af de bedste skiområder i hele Skandinavien med masser af piste km og gode muligheder for skiløb på alle niveauer. Lift systemerne er moderniserede og man kan bo lige på pisten ski in – ski out i lækker hytte eller lejlighed. Skiferie Norge er skiløb i særklasse og Norsk når det er bedst.

Skiferie Slovakiet

Skiferie Slovakiet til det bedste skisportssted i de nye EU-lande. Tag på en kort- eller lang skitur til det bedste af Østeuropa. Oplev de gode piste og et total moderniseret liftsystem i Jasna, som er på niveau med hvad man finder I alperne. 45 km piste, 8 offpiste zoner og snowboardpark.

Skiferie Polen

Skiferie Polen er en god mulighed og tilbyder på Europas billigste skiløb i Zakopane eller Szklarska Poreba.

Skiferie Sverige

Tag på skiferie med snegaranti i svenske Isaberg, som er et lækkert resort tæt ved Göteborg. Man kan let og hurtigt køre dertil fra København eller sejle fra Frederikshavn dertil.

Tag på skiferie med Jeresferie.dk og rejs med bus, fly, tog eller kør selv.