Skirejse forsikringer

Rejseforsikringer Køb jeres rejseforsikring her
Det kan have store menneskelige konsekvenser at være, underforsikret. Både af hensyn til ens egen ve og vel, men også af hensyn til, at et uheld på pisten, kan medføre erstatningsansvar. Det er derfor vigtigt at man inden man tager afsted på skiferie, har 100% styr på sine forsikringsforhold.

1. Det blå EU-sygesikringskort

Ved sygdom opstået under rejsen, er det rejsedeltagerens eget ansvar at afholde alle omkostninger i forbindelse med sygdomsforløbet. Det gule sygesikringskort dækker ikke længere – HUSK derfor at medbringe det europæiske blå sygesikringskort. De nye regler som trådte i kraft pr. 1. august 2014, gør at danskere med det blå kort fremover kun kan få gratis sygdomsbehandling på offentlige behandlingssteder. På nogle offentlige hospitaler må man endda lægge den eventuelle egenbetaling, som er gældende i det respektive EU-land. Egenbetaling kan være alt fra 10 EUR til 30 % af behandlingsprisen – det kan altså blive en både ubehagelig og dyr oplevelse at blive syg i EU fremover. Vi opfordrer derfor kraftigt til at man tegner en skirejseforsikring med komplet dækning.

2. Rejseforsikring-Skirejseforsikring

Selvom man har det blå sygesikringskort, er man ikke fuldt dækket ind. Først og fremmest skal man ved et brækket ben, eksempelvis selv skulle betale for sin hjemtransport, ligesom at man ikke er dækket ind ved erstatningsansvar. Eksempelvis, hvis du uforskyldt skader en anden person. I et sådant tilfælde, vil personen kunne anlægge sag mod en og man kan i sådan et tilfælde blive mødt med store advokatregninger og store erstatningskrav.

3. Årsrejseforsikring

Dækker et helt år til en meget lav merpris. Man skal huske at tilkøbe farlig sport/skidækning, såfremt man skal på aktiv ferie.

4. Sygdomafbestillingsforsikring

Denne forsikring koster 6% af den samlede pris og dækker i tilfælde af sygdom hos en selv eller i nærmeste familie inden afrejse. I så fald får man hele rejsens pris refunderet – undtaget forsikringspræmien. Forsikringen skal tegnes sammen med rejsen.

Vi forhandler Europæiske Rejseforsikring. Køb en årsrejseforsikring og vær dækker hele året. Kan købes både som indiviuel og som familieforsikring. Bestil jeres rejseforsikring sammen med jeres rejse.

Forsikringstype – Årsrejseforsikring – gælder for 12 mdr.
Individuel
Familie
Basis Inkl. skisport
398
958
Plus Inkl. skisport
418
1008
Tillæg Bagage
+99
+219
Tillæg Ulykke
+99
+219
Tillæg Afbestilling (10.000 kr. pr. person)
+199
+549
Tillæg Afbestilling (30.000 kr. pr. person)
+499
+99

Hold dig opdateret på nyheder og gode tilbud på vores Facebook

Følg os på Facebook og hold dig opdateret på nyheder og gode tilbud fra Jeresferie.dk.