FAQ: Ofte stillede spørgsmål og svar

Ja, vi er medlem af den danske rejsegarantifond og er derfor underlagt skrappe budgetkrav. Vores medlemskab af Rejsegarantifonden, er jeres finansielle sikkerhed.

Ja, i bedes blot kontakte os og i vil få nærmere instrukser. 

Ja, vi sender kvitteringer ud på alle hverdage om morgenen, så snart vi registrerer jeres indbetaling.

Er ikke inkluderet i rejsens pris. Disse kan tilkøbes på destinationen.
Der skal altid checkes in mindst en time før afrejse med fly. Med bus bedes i fremmøde ti minutter før køreplanens afrejse tidspunkt.

Der skal altid medbringes gyldigt pas når man rejser i EU og verden.

Vi henviser til vores afsnit om rejseforsikringer for en uddybning. Men man skal altid medbringe det blå EU-sygesikringskort, samt gyldig rejseforsikring.

Størrelsen på værelser kan være forskellig. 3- og 4-sengsværelser er på nogle hoteller dobbeltværelser med ekstra senge. Dette gør sig især gældende på vores billiste indkvarteringer. Betegnelsen Apartment dækker i Tjekkiet og Slovakiet, over værelser med 2 eller flere soveværelser. Der er ikke køkken på disse værelsestyper.
Vi anbefaler alle uanset alder at køre med skihjelme. Konsekvensen af manglende skihjelm, kan være forskellen mellem at blive hjerneskadet, dø eller at kunne leve et normalt liv efter en skiulykke.
I Tjekkiet har de ikke en rygelov som i Danmark. Så på hoteller og restauranter, kan rygere/ikke rygere være i samme lokale. Man må ligeledes godt medbringe husdyr inkl. hund mod betaling.

Kan jeg annullere min rejse?
Som Rejsebureau skal vi følge Udenrigsministeriets Rejsevejledning, da de er eksperterne på området. Såfremt de fraråder alle ikke-nødvendige rejser, vil du kunne afbestille og modtage fuld refusion fra os.

Kan jeg fortsat bestille en ferie?
Ja, det kan du. I får fuld refusion fra os, såfremt en Udenrigsministeriet konkluderer 14 dage før afrejse, at destinationen ikke er sikker at rejse til.

Det er kun, hvis Udenrigsministeriets Rejsevejledning fraråder rejser til din kommende feriedestination, at den ikke gennemføres.

Hold dig opdateret på nyheder og gode tilbud på vores Facebook

Følg os på Facebook og hold dig opdateret på nyheder og gode tilbud fra Jeresferie.dk.