Skiferie og tryghed (Udgået)

Skiferie og tryghed. Mange spørger sig selv om det er sikkert at bestille skiferie nu – grundet de mange skiftende rejsevejledninger hersker der pt. stor usikkerhed på markedet omkring sikkerheden ved at bestille skiferie.

DR har lavet en gennemgang med 5 punkter

Gennemgangen kan læses her 

Den giver et godt inblik i de forskellige scenarier som kan udspille sig. En kort gennemgang af de 5 punkter ses fra et Rejsebureaus synspunkt:

  1. Pakkerejser giver sikkerhed. Dette kan vi som rejsebureau skrive under på, er korrekt. Som rejsende er man ALTID sikret gennem Pakkerejseloven og i sidste ende Rejsegarantifonden. Jeresferie.dk har ved hvert afbud, vi har været nødt til at lave, grundet rejsevejledninger tilbagebetalt samtlige kunder senest dagen efter afbestilling. Jeres penge er derfor altid sikret hos et rejsebureau som er medlem af den danske rejsegarantifond. Vores anbefaling er derfor køb gennem et rejsebureau som er medlem af Rejsegarantifonden.
  2. Betal med Internationalt kreditkort. Dette er en regel som I ikke behæver, såfremt I handler gennem et rejsebureau som er medlem af Rejsegarantifonden. Rejsegarantifondens dækning er mere sikker og er I yderste konsekvens garanteret af den danske stat. I kan derfor trygt betale med bankoverførsel.
  3. Bureauer giver selv garantier. Dette er helt korrekt. Som rejsearrangør er det vigtigt for os at folk føler sig trygge ved at handle med os. Vi opkræver derfor ikke depositum, før end vi er overbeviste om at rejsen kan gennemføres. Pt. har vi sat en dato der hedder 35 dage før afrejse. I kan derfor med sikkerhed afbestille en rejse helt frem til 35 dage før afrejse, ligesom at I ikke skal betale os nogle penge før denne dato.
  4. Kørselv og vent med at betale. Dette er ogå en mulighed for alle – man kan også booke kørselv gennem sit rejsebureau. Selvom pengene skal betales hos Rejsebureauet tidligere end ved ankomst, så er jeres penge altid sikret gennem pakkerejseloven. Samtidig har I guideservice, 24-timers nødtelefon, så I er aldrig alene på destinationen og vil ALTID være sikret information om den seneste udvikling på destinationen om Covid-19.
  5. Vent og Se. Denne model er også 100% farbar. Ingen af os ved hvordan situationen ser ud om 3 måneder. Man kan risikere ens yndlingshotel er udsolgt, man kan også være heldig at finde et godt tilbud. Husk at mange rejsebureauer pt. kører mange tilbud og at rejsebureauerne ofte har prisgarantier, på at I er sikret laveste pris.

Alt I alt så er der i Danmark meget sikkerhed forbundet ved at handle gennem et rejsebureau som er medlem af den danske Rejsegarantifond. Når man kender reglerne i udlandet, så er den danske forbrugerbeskyttelse indenfor rejsebranchen noget helt unikt og som rejsearrangør er vi solte af at være medlem af en sådan ordning.

Det er tryghed når det er bedst! Læs vores nyeste Covid-19 regler her 

(C)Skiareal Spindleruv Mlyn18 19 036