Hjem » Rejser » Grupperejser ski Slovakiet
Tilbage
5,00 baseret på 22 anmeldelser

Grupperejser ski Slovakiet

Fra 3.390 DKK Inkl. liftkort og skileje
Om rejsen

Om rejsen

Grupperejser ski Slovakiet

Grupperejser ski Slovakiet har masser at byde på. Det smukke naboland til Tjekkiet byder på storslåede bjergkæder, med moderniserede liftsystemer. Rundt omkring I hele landet finder man forskellige skiområder i forskellige størrelse.

Priserne er i de fleste af dem fortsat lave og man kan derfor få en billig grupperejse til Slovakiet.

Man kan flyve direkte til Krakow eller Bratislava.

Prissammenligning

 FrankrigØstrigNorgeTjekkiet/Slovakiet
Restaurant89,56113527
2/3 retter365306721136
Sodavand/Øl37,527638
Kaffe/Cafe20203110
Skiservice15015025065
Taxa pr. km9,511137,5

Kilde: Numbeo.com

Busrejse, flyrejse eller kørselv
Man kan rejse til Slovakiet med bus, fly eller som kørselv.

De mest kendte skisportsstder i Slovakiet er:

Jasna er det bedste af skirejser til Østeuropa, når talen falder på alpin ski. Området har 45 km piste, berømt snowboardpark, 4000 m2 børneskiområde(en del af skiskolen), snekanoner som dækker 26 km, 8 freeride zoner også kan man grundet bygning af kabinelifte, op til toppen, nu stå på ski på begge sider af bjerget.

Høje Tatra bjerge har mange små skiområder, men 3 af dem hører under samme liftkort og ligger i forlængelse af hinanden, godt forbundet af ski stier. Man kan derfor uanset udgangspunkt, let komme rundt mellem de 3 forskellige områder.

Donolavy er det bedste begynderområde i Slovakiet. Pistene er fordel på 14 blå, 4 røde og 1 sort. Kombineret med den store børnepark, så er Donovaly, et rigtig godt sted for børnefamilier og for familier, som skal lære at så på ski.

Velka Raca er en lille overset skiperle, beliggende tæt ved den tjekkisk/polske grænse. Området er et af de bedste til nybegyndere og letøvede og der er også udfordringer til de mere erfarne.

Grupperejser ski Slovakiet er en super god skioplevelse og man får godt skiløb til fornuftige priser.

I de store områder omkring Jasna og Høje Tatra er liftsystemerne moderniserede og man vil opleve skiområder, stort set uden liftkøer.

En grupperejse på ski til Slovakiet er alle pengene værd.

Kontakt Jeresferie.dk og få et uforpligtende tilbud.

Se også vores mange grupperejser ski Tjekkiet her

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Grandhotel Praha ****

Et af Slovakiets mest berømte og luksuriøse hoteller. Bygningen blev opført i 1905 og er den dag i dag, fortsat et af landets mest efterspurgte hoteller. Der er i alt 106 værelser og 6 suiter på hotellet. Alle værelser har naturligvis 4-stjerne...

Hotel Marlene ***

Smukt og godt familiedrevet wellnesshotel, beliggende ca. 1,5 km fra Velka Raca skiområdet. Hotellets arkitektur bærer præg af regionen og hotellet er opført i træ. Der er stort køkken, mødelokaler, natklub, bar, legeplads, skøjtebane(vinter), W...

Wellness hotel Sport ***

Wellness Hotel Sport er beliggende midt i Donovaly og tæt ved skilift. Man er derfor tæt på alle områdets faciliteter, restauranter og cafeer. Hotellet er løbende renoveret de senere år og har her i 2013 netop åbnet totalt nyt wellnesscenter me...

Wellness hotel Druzba

Wellness hotel beliggende midt på pisten Biela Put. Man er derfor tæt på den nye Twinliner 50-personers lift og har Ski-in - Ski-out. Maxiland ligger ligeledes nært hotellet. Hotellet har 2 restauranter, bar, wellnesscenter, swimmingpool, vinkæld...
Byen

Om byen

Jasna

Jasna er det bedste af skirejser til Østeuropa, når talen falder på alpin ski. Området har 45 km piste, berømt snowboardpark, 4000 m2 børneskiområde(en del af skiskolen), snekanoner som dækker 26 km, 8 freeride zoner også kan man grundet bygning af kabinelifte, op til toppen, nu stå på ski på begge sider af bjerget.

 

Donovaly

Donovaly er beliggende i 910 meters højde i de lave Tatra bjerge. Selve skisportsområdet er omkranset af piste og lifte og går op til 1361 meters højde.

Området har i alt 11 km piste, Slovakiets største snowboardpark, Europas 2. største børnepark, skøjtebane, og 18 kms langrendsspor.

Donolavy er det bedste begynderområde i Slovakiet. Pistene er fordel på 14 blå, 4 røde og 1 sort. Kombineret med den store børnepark, så er Donovaly, et rigtig godt sted for børnefamilier og for familier, som skal lære at så på ski.

Høje Tatra

De Høje Tatra bjerge har mange små skiområder, men 3 af dem hører under samme liftkort og ligger i forlængelse af hinanden, godt forbundet af ski stier. Man kan derfor uanset udgangspunkt, let komme rundt mellem de 3 forskellige områder. Området skal vælges af dem, som ikke kun, er super ski entusiaster, men som også kan lide god hygge og muligheden for hyggelige familieaktiviteter som skøjteløb, vinter vandreture, smuk natur, udsigter, begynder skiløb og samtidig bo tæt ved shopping.

Velka Raca

Velka Raca er en lille overset skiperle, beliggende tæt ved den tjekkisk/polske grænse. Området er et af de bedste til nybegyndere og letøvede og der er også udfordringer til de mere erfarne.

Prisen på liftkort er meget lave og hotellerne har høj standard.

Jasna

Jasna

En bid af Østrig i Slovakiet

Jasna har investeret over 100 millioner Euro i liftsystemer, snekanoner, restauranter, afterski klubber, hoteller, Aquaparks og skiudstyr. Hvis man ser bort fra at bjerget Chopok, naturligvis, ikke er alperne, så er området i dag fuldt på højde med de Østrigske skisportssteder. Investeringerne begynder naturligvis at kunne ses på prisen – men kvaliteten følger også med og som flere af vores gæster udtrykker det, så er Jasna den perfekte mellemting mellem Alperne og Norden. Samtidig er prisniveauet fortsat meget lavt på mad og drikkevarer(restaurantbesøg for en 50er og øl/sodavand til en femmer)

Rejs med bus, fly eller kørselv
Til Jasna tilbyder vi grupperejser med bus, fly eller som kørselv

Pris eksempel bus 6 dage / 3 nat / 4 skidage:

 • Bus
 • Hotel
 • halvpension, startende med aftensmad på ankomstdagen og morgenmad på afrejsedagen
 • 4 dages liftkort
 • 4 dages komplet skileje eksl. hjelm
 • 24-timers nødtelefon
 • Alle skatter- og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet ansvarsforsikring

Pris pr. person fra 3390 kr. i flersengsværelser

Få tilbud på ferie her

Topanmeldelse fra Skisport.dk
Læs anmeldelse af Jasna hos Skisport.dk

Jasna er beliggende i det centrale Slovakiet i de lave
Tatra bjerge, på bjerget Chopok, som er 2024 meter højt.

Bedste skisportssted i de nye EU-lande

Jasna har investeret millioner af Euro i nye liftanlæg og snekanoner de sidste mange år. De sidste 3 sæsoner er der åbnet i alt 6 nye kabinelifte, hvilket placerer området som en ener i regionen. Områdets store snowboardpark, bruges til internationale konkurrencer.

Meget lave leveomkostninger – restaurantbesøg fra 50 kr.
Der er fortsat meget lave leveomkostninger i Slovakiet. Dette til trods for at landet, var det land, af de nye EU-lande, som hurtigst havde økonomi til at komme med i Euroen. Skirejser til Jasna er billig skiferie for børnefamilier, skoler og studerende. Pengene rækker længere end på andre destinationer. Øl/sodavand koster mellem 5-10 kr. på restauranter og et måltid mad fra 50 kr. pr. person. Sammenlignet med Østrig, Norge, Sverige, Frankrig og Italien, er der mange penge at spare i Slovakiet.

Lækre hoteller til lave priser

Hotellerne er løbende renoverede og man kan på mange af dem nyde aftenen i swimmingpoolen, i spa´en, med en dejlig Wellness behandling eller nogle af de mange aktiviteter som er på hotellerne. Man kan også tage et smut ned i centraleuropas største Aquapark Tatralandia og tage en udendørs dukkert i det 39 grader varme thermalvand, imens sneen falder på ens hoved.

15 km fra skisportsområdet ligger byen Liptovsky Mikulas, hvor der er mange cafeer, restauranter, butikker, shoppingcentre og diskoteker. Skulle man have lyst til lidt større shopping, vil man let kunne tage toget direkte til Poprad eller Kosice.

Billig skiferie og imødekommende befolkning
Byen Liptovsky Mikulas er en hyggelig handelsby, med mange cafeer, restauranter, ølstuber, diskoteker, butikker og byder på god stemning hele året rundt. Befolkningen er imødekommende og hjælpsomme.

Det er ligeledes muligt at bestille babysitter på hotellerne, som kan passe børnene i nogle timer, hvis de ikke skulle have lyst til at stå på ski. Priserne starter fra 11 Euro pr. time, for 3-4 børn.

Jasna har udover en modernisering af liftsystemet også investeret millioner i snekanoner, som gør at 26 km, af pistene er dækket af snekanoner. Området har ligeledes et godt mikroklima, hvilket gør at snesikkerheden er høj.
Hele området er godt forbundet af piste og lifte og det er derfor let at komme rundt mellem de forskellige løjper. Undervejs på vej ned eller op, er der forskellige cafeer og hyggelige snekøjper, hvor man kan nyde den smukke udsigt ud over området eller få lidt godt til halsen.

På den nordlige side af bjerget, som er den største er der masser af muligheder for godt skiløb, på alle niveauer. Den længste piste er ca. 6 km lang.

For begyndere er der 9 blå piste i alt, for de lidt mere øvede 15 røde piste og 6 sorte piste for de mere erfarne. Læg dertil 8 freeride/offpiste zones, som gerne skulle tilfredsstille de meget erfarne løbere. På nordsiden er der også børnebakker og snowboardpark.

For børn – god skiskole

Vores skiskole har høj kvalitete og ligger midt på Biela Put pisten.

Centraleuropas største Aquapark
Man kan tage børnene med i Aquapark Tatralandia, hvis de biver trætte af skiløb, lige som at man fra 11 Euro i timen kan bestille børnepasning på indkvarteringen.

Snowboardparken
Pisten Jeleni Grön er lavet om til en 1500 lang snowboardbane, med forskellige hop, bakker og forhindringer. Parken har holdt flere internationale stævner.

Aftenski
På pistene Biela put og Pretekarska er der mulighed for aftenski. Meget af Afterski foregår på Club Happy End, hvor der er plads til 1000 gæster. Aftenski er ikke en del af liftkortet og koster tillæg.

På sydsiden af Chopok er pistene sværere og der er derfor begrænset plads til udfoldelse for nybegynderen.
Der er i alt 3 blå piste, 6 røde og 3 sorte, samt 2 freeride zones.

Høje Tatra

Høje Tatra

De Høje Tatra bjerge har mange små skiområder, men 3 af dem hører under samme liftkort og ligger i forlængelse af hinanden, godt forbundet af ski stier.

Man kan derfor uanset udgangspunkt, let komme rundt mellem de 3 forskellige områder. Området skal vælges af dem, som ikke kun, er super ski entusiaster, men som også kan lide god hygge og muligheden for hyggelige familieaktiviteter som skøjteløb, vinter vandreture, smuk natur, udsigter, begynder skiløb og samtidig bo tæt ved shopping.

Rejs med bus, fly eller kørselv
Til Høje Tatra tilbyder vi grupperejser med bus, fly eller som kørselv

Pris eksempel bus 6 dage / 3 nat / 4 skidage:

 • Bus
 • Hotel
 • halvpension, startende med aftensmad på ankomstdagen og morgenmad på afrejsedagen
 • 4 dages liftkort
 • 4 dages komplet skileje eksl. hjelm
 • 24-timers nødtelefon
 • Alle skatter- og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet ansvarsforsikring

Pris pr. person fra 3990 kr. i flersengsværelser

Få tilbud på ferie her

Beliggenheden tæt ved hovedvej i det midtøstlige Slovakiet gør området let at nå med bil fra Danmark, ligesom at vi også kan hjælpe med flytransport dertil.

Tatranska Lomnica
Det største og højest beliggende af dem er Tatranska Lomnica. Området går op til 2634 m og området er samtidig kendt for en 6,5 km lang nedfart, som falder over 1300 meter. Området har freeridezone, skøjtebane, langrendsspor, børneområde, moderne snekanoner og er samtidig det mest snesikre sted i Slovakiet.

Stary Smokovec
Området her er en smule mindre, men til gengæld et fremragende sted at bo,hvis man er til aktiviteter som snowtubing, langrend og vintervandring. Højeste punkt her ligger i 1820 meters højde.

Strbske Pleso
Perfekt område til begyndere. Her er der masser af blå piste, stort børneområde og en del forskellige aktiviteter for hele familien.

Smukt hotel
Det 4-stjernede wellness hotel Grandhotel Praha, er at af Slovakiets smukkeste hoteller. Oprindeligt opført i 1905 i art noveau stil og med masser af atmosfære og er derfor en attraktion i sig selv.

Nye lifte
Liftsystemet er løbende moderniseret og til 2013/2014 sæsonen, opfører man en splinterny kabinelift. I forvejen har området 3 kabinelifte og 2 bobbellifte. I alt er der 20 lifte i det forbundne område og i alt 7 lifte i selve Tatranska Lomnice. Den samlede kapacitet er på ca. 10000 personer i timen.

Piste
Der er i alt 10 km pist i selve Tatranska Lomnice. Med Strbske Pleso og Stary Smokovec, er der i alt 25 km pist, som alle er dækket af et samlet liftkort.

Billigt
Det er billigt at holde ferie i Slovakiet. Man kan spise på restauranter for 50 kr. og købe øl/vand til rundt regnet en femmer.

Lomnicky toppen(2634 m højde)
Man kan tage svævebanen helt op til toppen i løbet af dagen eller om aftenen og nyde den fantastiske udsigt udover de høje Tatra bjerge. En unik og fantastisk oplevelse.

Kælkebane
Der er i Stary Smokovec en 2,6 km lang kælkebane.

Vandreruter
Der er flere vandreruter i området som også er tilgængelige om vinteren. Der er flere interessante seværdigheder i området, som smukke bjerghytter og det store Studeny Potok vandfald.

Snowtubing og funtools
Man kan også prøve kræfter med snowtubing banen i Stary Smokovec eller lej nogle af de sjove skicykler og snescootere.

Tatranska Lomnica har 6 blå, 4 røde og 1 sort pist. Fordelingen af piste km er 4,8 km blå piste, 3,9 km rød piste og 1,2 km sort pist. Længste nedfart er på 6,5 km.

Stary Smokovec har 4 blå og 4 røde piste, fordelt på 1,4 km blå og 6 km rød piste. Området er dog primært til kælkning og børneundervisning og vil ikke kunne betragtes som et ski in – ski out område. Kig i stedet mod Strsbke Pleso eller Tatranska Lomnica.

Strbske Pleso har 5 blå og 1 rød piste, fordelt på 6,3 km blå piste og 600 meter rød piste.

Langrend
Der findes i alt 50 km langrendsspor i området.

Vandring
Der findes flere smukke vinter vandreruter i området.

Donovaly

Donovaly

Ski Slovakiet – Donovaly

Donovaly er beliggende i 910 meters højde i de lave Tatra bjerge. Selve skisportsområdet er omkranset af piste og lifte og går op til 1361 meters højde.

Området har i alt 11 km piste, Slovakiets største snowboardpark, Europas 2. største børnepark, skøjtebane, og 18 kms langrendsspor.

Donolavy er det bedste begynderområde i Slovakiet. Pistene er fordel på 14 blå, 4 røde og 1 sort. Kombineret med den store børnepark, så er Donovaly, et rigtig godt sted for børnefamilier og for familier, som skal lære at så på ski.

Rejs med bus, fly eller kørselv
Til Donovaly tilbyder vi grupperejser med bus, fly eller som kørselv

Pris eksempel bus 6 dage / 3 nat / 4 skidage:

 • Bus
 • Hotel
 • halvpension, startende med aftensmad på ankomstdagen og morgenmad på afrejsedagen
 • 4 dages liftkort
 • 4 dages komplet skileje eksl. hjelm
 • 24-timers nødtelefon
 • Alle skatter- og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet ansvarsforsikring

Pris pr. person fra 3990 kr. i flersengsværelser

Få tilbud på ferie her

Fokus på skisport

Donovaly har til dagligt ca. 220 indbyggere og er derfor decideret skisportsområde. Området ligger 25 km fra de større byer Banska Bystrica og Ruzumberok.

Liftkort til 3 områder
Liftkortet ti Donovaly gælder også til det nærliggende skisportssted Ruzumberok – Malino Brdo(12 km piste).

Børneparken

Børneparken som koster et mindre tillæg er Europas næststørste. Området er ikke kun for børn, men også for ski entusiaster som elsker, sjov, spil og konkurrencer. Området er på ca. 12500 m2.

Liftsystem
Området har bla. en kabinelift og en stolelift. Samlet kapacitet pr. time er 13670 personer.

Snowpark/Snowparagliding
Området er ligeledes kendt blandt snowboardere og for snowparagliding. Donovaly har landets største Snowpark og det er også her det slovakiske snowboardlandshold normalt træner.

Lejligheder lige ved pisten

Vores lejligher i Donovaly er beliggende lige ved pisten og man kan derfor let komme frem og tilbage hele dagen.

Attraktioner i nærheden
Der er flere Aquaparks i nærheden af Donovaly. Centraleuropas største Tatralandia 50 km, Besenova 40 km og i Banske Bystrica ligger et enormt svømmeland.

Donovaly er skiferie hvor børnene er i centrum.

Donovaly er et fremragende og godt sammenhængede skiområde for begyndere og let øvede.

Området har et godt og moderniseret liftsystem. Der er i alt 15 lifte, herunder en kabinelift og en bobbellift.

Der er hele 14 blå piste til begyndere og for de lidt mere øvede 4 røde piste, hvor den længste nedfart er på 2,2 km. Der er derfor fint af udfordringer for mange danskere.

Børneområdet

Donovaly udmærker sig med at have hele 12500 m2 børneområde, hvilket gør det til Europas næststørste. Der er masser af aktiviteter for børnene og perfekte muligheder for dem,a t lære at stå på ski.

Snowparken
Snowboardparken er den største i Slovakiet. Det er her det slovakiske landshold træner og der er mange udfordringer i parken.

Velka Raca

Velka Raca

Velka Raca er en lille overset skiperle, beliggende tæt ved den tjekkisk/polske grænse. Området er et af de bedste til nybegyndere og letøvede og der er også udfordringer til de mere erfarne.

Prisen på liftkort er meget lave og hotellerne har høj standard.

Få kø problemer 
Liftsystemerne er løbende renoveret og der findes bla. en kabinelift i området. Velka Raca er populært blandt de lokale, idet området har meget få kø problemer, ved lifte og på piste.

Rejs med bus, fly eller kørselv
Til Velka Raca tilbyder vi grupperejser med bus, fly eller som kørselv

Skarpe priser
Grupperejser ski til Velka Raca i Slovakiet kan vi tilbyde til meget skarpe priser.

Pris eksempel bus 6 dage / 3 nat / 4 skidage:

 • Bus
 • Hotel
 • halvpension, startende med aftensmad på ankomstdagen og morgenmad på afrejsedagen
 • 4 dages liftkort
 • 4 dages komplet skileje eksl. hjelm
 • 24-timers nødtelefon
 • Alle skatter- og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet ansvarsforsikring

Pris pr. person fra 3490kr. i flersengsværelser

Få tilbud på ferie her

Godt til børnefamilier
Det er derfor godt for børnefamilier og øvede at tage en skirejse til Velka Raca.

Tæt på skisportsstedet ligger byen Oscadnica, som er en lille hyggelig landsby, nogle butikker, nogle restauranter og slovakiske ølhuse. Prisniveauet er fortsat meget lavt og kvaliteten høj. Der er dog ingen natteliv i Oscadnica.

I selve skisportsområdet og på hotellerne tales der engelsk og tysk.

Nærmere større by
Den nærmeste større by er Cadca, som ligger ca. 10 km fra skisportsstedet. Cadca er en middelstor provinsby, med 25.000 indbyggere og det er også en mulighed, såfremt man ønsker natteliv og større shopping. Velka Raca området er dog primært for folk som ønsker skiløb, afslapning og vinteraktiviteter.

Full value for money
Godt skiløb, få køer, lave priser og flot indkvartering. Alt i alt, så er Velka Raca “full value for money”. Der er 10 km til nærmeste større by.

Piste og lifte
Velka Raca er god skiferie til Slovakiet og området består af 3 skiområder, som alle er

forbundne, hvorfor det femstår som et samlet område. Der er 16 km piste, den længste er

på 3,5 km og området giver derfor rigeligt af udfordringer til begyndere og fine udfordringer

til øvede.

Der er 7 blå piste, 5 røde piste og 2 sorte piste i alt.

Egen snowboardpark
Med U-rampe, halfpipe, bordercross og funpark box.

6 km langrendsspor
I området er der 6 km langrendsspor, hvorfor der for langrendsentusiaster, er ok forhold. En

af ruterne er bla. op til toppen af Velka Raca.

Aflukket børneområde
Der er aflukket børneområde med egen bakke og med egen børnelift og der er mulighed for at tilkøbe skibørnehave.

15 lifte
8 af liftene er fordelt på de 3 skicentre Laliky(630 m), Dedovka(650 m) og Marguska(610 m). De er godt placeret i området, hvilket gør, at Velka Raca er kendt for at have meget få køer.
Liftene kan transportere næsten 10.000 personer i timen.

Snekanoner
Næsten alle piste km er dækket af snekanoner.

Aftenski
Velka Raca byder på aftenski fra 17.30 – 21.00.

Kæmpe bobslædebane på 1300 meter
Bobslædebanen strækker sig ned af bjerget, hvilket er en fed adrenalin oplevelse, for voksne,

såvel som for børn.

 

Priser

Priser

Send forespørgsel i boksen til højre

Antal personer: 10+ personer
Type: Grupperejse
Årstid: Vinter
Rejsemål: Slovakiet
Forespørg på rejse
Bedømmelser og anmeldelser

Det siger andre om rejsen

5,00 baseret på 2 anmeldelser
Jane
Super service Vi har booket en skitur til Jasna, og vi fik god vejledning - endda sent om aftenen, da vi sad og talte om turen. Kanon service. Skisportsstedet var fint og moderne - og kan varmt anbefales.
Henrijette Lindholm
"Og så er der selvfølgelig jeres serviceniveau, som bare er helt i top!!! Vi har følt os så godt behandlet og det har været så fedt for mig, at du er så fleksibel. Tak fordi det har været nemt at være besværlig!" Henrijette Lindholm, Prodata A/S, om deres skirejse med teambuilding til Jasna, Slovakiet

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*