Er vores betaling sikker hos jer?

Ja, vi er medlem af den danske rejsegarantifond og er derfor underlagt skrappe budgetkrav. Vores medlemskab af Rejsegarantifonden, er jeres finansielle sikkerhed.

Kan man betale med kreditkort?

Ja, i bedes blot kontakte os og i vil få nærmere instrukser. 

Morgenmad på ankomstdagen og aftensmad på afrejsedagen?

Er ikke inkluderet i rejsens pris. Disse kan tilkøbes på destinationen.

Hvad er check-in tiderne?

Der skal altid checkes in mindst en time før afrejse med fly. Med bus bedes i fremmøde ti minutter før køreplanens afrejse tidspunkt.

Skal der medbringes pas?

Der skal altid medbringes gyldigt pas når man rejser i EU og verden.

Skal der medbringes sygesikring?

Vi henviser til vores afsnit om rejseforsikringer for en uddybning. Men man skal altid medbringe det blå EU-sygesikringskort, samt gyldig rejseforsikring.

Hvordan er værelsesstandarden og størrelsen på værelserne?

Størrelsen på værelser kan være forskellig. 3- og 4-sengsværelser er på nogle hoteller dobbeltværelser med ekstra senge. Dette gør sig især gældende på vores billiste indkvarteringer. Betegnelsen Apartment dækker i Tjekkiet og Slovakiet, over værelser med 2 eller flere soveværelser. Der er ikke køkken på disse værelsestyper.

Skal man køre med skihjelm?

Vi anbefaler alle uanset alder at køre med skihjelme. Konsekvensen af manglende skihjelm, kan være forskellen mellem at blive hjerneskadet, dø eller at kunne leve et normalt liv efter en skiulykke.

Rygelov / Allergi

I Tjekkiet har de ikke en rygelov som i Danmark. Så på hoteller og restauranter, kan rygere/ikke rygere være i samme lokale. Man må ligeledes godt medbringe husdyr inkl. hund mod betaling.

Kan jeg fortsat bestille en ferie?

Ja, det kan du. I får fuld refusion fra os, såfremt en Udenrigsministeriet konkluderer 10 dage før afrejse, at destinationen ikke er sikker at rejse til.

Det er kun, hvis Udenrigsministeriets Rejsevejledning fraråder rejser til din kommende feriedestination, at den ikke gennemføres.

Tabt liftkort

Jeresferie.dk kan ikke holdes ansvarlig for tabte liftkort. Vi anbefaler at man altid tager et billede af liftkortet. I tilfælde af at man taber det, er der muligheder for at de måske kan genskabe det mod et mindre gebyr. Liftkort er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Shutterstock 126451880