Ski blog indlæg

(C)Skiareal Spindleruv Mlyn18 19 054

Flere piste km i Spindleruv Mlyn

Flere piste km og breddere piste

(C)Skiareal Spindleruv Mlyn18 19 055

BILLIG SKIFERIE TJEKKIET

SKIFERIE TJEKKIET - Rejs med bus, fly eller kørselv til Tjekkiets bedste skiområder.

Spindl19

Familie skiferie

Familieskiferie med Jeresskirejse.dk - tag med på familieskiferie til Tjekkiet

(C)Skiareal Spindleruv Mlyn18 19 023

Spindleruv Mlyn

Skiferie Spindleruv Mlyn med bus, fly eller kørselv til Spindl. Tjekkiest største skiområde.

(C)Skiareal Spindleruv Mlyn18 19 006

Ski Tjekkiet

Ski Tjekkiet er vores mest populære rejsedestinationer. Det centraleuropæiske land har i årevis været populært for danske skiturister. Bjergene har en fornuftig størrelse og mange danske børn har lært at stå på ski, på de meget begynder venlige piste

Jasna15

Ski Slovakiet

Slovakiet er det tidligere Øst-land som er længst fremme i udviklingen af dets skiområder. Slovakkerne har investeret millioner af Euro i deres skiområder med nye hoteller, liftsystemer, piste, restauranter, snekanoner og skibusser.        

Zakopane Skiing Shutter

Ski Polen

Skiferie Polen kan være en svingende oplevelse. Det store land grænsende op til Tyskland, har flere skiområder i den sydlige del af landet. Det nærmeste er Szklarska Poreba, men der er også skisportssteder i Karpacz og i Zakopane.

Højetatra5

Piste kategorier

Piste kategorier Et spørgsmål som vi ofte møder er hvordan man foretager piste kategorier i Tjekkiet, Polen og Slovakiet. Mange danske skiturister er vant til at tage på skiferie i Skandinavien og her er er piste kategoriseringen anderledes.

3747 1165 Web

Ski Norge

Ski Norge er et af de mest populære skisportslande for danskere. Den korte rejse med mulighed for afslapning på færgen gør landet populært og attraktivt for danske skiturister. De mest populære skiområder i Norge er Trysil, Hemsedal og Norefjell.

Jasna28

Ski Tyskland

Ski Tyskland. Skiferie Tyskland har flere gode skiområder, som er et besøg værd. Tyskland fremstår som Europas største land og er derfor Europas stærkeste øko

(C)Skiareal Spindleruv Mlyn18 19 032

Skiferie og tryghed (udgået)

3747 0993 Web 2

Covid-19 og tryghed (udgået)

Læs om Covid-19 og tryghed her