Type

Rejsemål

Årstid

5,00 baseret på 22 anmeldelser

Skiferie Cerna Hora

Tjekkiets største skiområde med 45 km piste og rejs med bus, fly eller kørselv til Tjekkiet og oplev de lave priser. Alle priser er inkl. liftkort og komplet skileje eksl. hjelm.
1+ personer
Skiferie
Vinter
Tjekkiet
Fra 2.490 DKK PRISGARANTI
Se rejse
Denne rejse har ingen anmeldelser

Weekendski Tjekkiet

Weekendski Tjekkiet med bus, fly eller som kørselv med Jeresferie.dk. 2, 3, 4 eller 5 dage på pisten. I vælger selv.
1+ personer
Skiferie
Vinter
Tjekkiet
Fra 2.490 DKK inkl. liftkort og skileje
Se rejse

Tjekkiet

Tjekkiet er en af Europas oversete skidestinationer. Det smukke land i Centraleuropa, byder om vinteren på henrivende sneklædte landskaber og bjerge og til priser som er til at forstå.

Skiferie Spindleruv Mlyn

Det mest anerkendte skisportssted i Tjekkiet er Spindleruv Mlyn. Skisportsstedet ligger i det nordlige Bøhmen, tæt ved den tysk/polske grænse. Spindl som det kaldes i daglig tale, har 25 km piste, en world cup pist, et bredt varieret pistenet af blå, røde og sorte piste. Der findes også mange gode langrendsspor, og flere sjove og hurtige kælkebakker.

Spindl summer af liv om vinteren. Byens centrum har masser af restauranter og liv, cafeer og hyggelige tjekkiske ølstuer, hvor man kan smage verdens bedste pivo(øl). Tjekkerne er verdensmeste i ølbrygning. Man kan prøve den lokale øl fra Vrchlabi eller bjergkædens øl “Krakonos”.

Skiferie Cerna Hora

Cerna Hora er et af Tjekkiets mest berømte skisportssteder. Beliggende blot 30 km fra Spindleruv Mlyn og derfor i kort afstand fra Danmark. Cerna Hora er på papiret Tjekkiets største skisportssted. Området har 45 km piste, masser af langrendsspor, en kæmpe gigant kælkebakke på 3,5 km og snowboardparker.

Cerna Hora ligger spredt ud over flere små hyggelige bjergbyer. Den mest berømte er Janske Lazne, som er en kendt kurby. Den næst mest kendte er Pec Pod Snezkou, som er kendt som en ægte snowbardby – beliggende tæt ved Tjekkiets højeste bjerg Snezka (1602 m). Andre byer som er en del af regionen er Velka Upa, Svoboda Nad Upou og Cerny Dul.

Skiferie uge 7 Tjekkiet eller Weekendski Tjekkiet?

Tag med Jeresferie på Skiferie Tjekkiet med Bus, fly, tog eller kørselv.