Type

Rejsemål

Årstid

Denne rejse har ingen anmeldelser

Skiferie Slovakiet

Skiferie Slovakiet. Rejs til Jasna i Slovakiet med Jeresferie.dk og oplev de nye EU-landes bedste piste. Vi tilbyder kørselv til Jasna.
1+ personer
Skiferie
Vinter
Slovakiet
Fra 5.557 DKK pr. person i dobbeltværelse
Se rejse
5,00 baseret på 22 anmeldelser

Grupperejser ski Slovakiet

Grupperejser ski Slovakiet Grupperejser ski Slovakiet har masser at byde på. Det smukke naboland til Tjekkiet byder på storslåede bjergkæder, med moderniserede liftsystemer. Rundt omkrin...
10+ personer
Grupperejse
Vinter
Slovakiet
Fra 3.390 DKK Inkl. liftkort og skileje
Se rejse

Slovakiet

Skiferie Slovakiet

Slovakiet byder på noget af det bedste skiløb i de nye EU-lande. Det lille henrivende land, er beriget med masser af smukke og høje bjerge.

Jasna – bedste skisportssted i de nye EU-lande

Det bedste af skiferie Slovakiet er Jasna i de lave Tatra bjerge. Området går op til 2024 meter på bjerget Chopok og man kan stå på ski på begge sider af bjerget. Den nordlige side af bjerget er der hvor der er mest aktivitet. Hoteller, cafeer, champagnebar og stor afterski klub. Der er ligeledes blot 15 km ned til Liptovsky Mikulas, som er områdets hovedby. Her kan man shoppe eller besøge en af de store Aquaparks Tatralandia eller Besenova. Her kan man nyde det 39 grader varme udendørs Thermalvand hele året rundt.

Jasna har 45 km piste og hele 10 freeride zones, hvor man kan køre offpiste. Der er flere Snowboardparker og mulighed for aften skiløb. Alt skiskole foregår på Engelsk eller Tysk.

Høje Tatra

Høje Tatra er beliggende lidt længere mod øst, tæt på byen Poprad. Høje Tatra består af flere forskellige skisportssteder Stary Smokovec, Tatranska Lomnice og Strbske Pleso. Der kører skibusser og et lille tog mellem byerne. Liftene i området er moderniseret og man opnår godt skiløb. Der er i alt 25 km piste samle ti de 3 byer og hotellerne byder på ren luksus afslapning. Mange hoteller har eget wellnesscentre bla. med udendørs swimmingpools.

Poprad

Knap 15 km fra skisportsstedet findes Popard, som er en lækker handelsby, med gode shopping muligheder. Det er også her man finder Aquacity Popard, som er en stor Aquapark med udendørs polls, med 39 grader varmt Thermalvand.