Skirejser grupperejser 2024-2025

Vi er eksperter i at arrangere skræddersyede skirejser for både, større og mindre grupper.

Via. et stort indkøb af værelser på forskellige hoteller- og destinationer, kan vi altid garantere markedets laveste priser med vores prisgaranti.

Grupperejser på ski kan bare noget 

Kombiner jeres næste firmatur med en skirejse - det giver en helt anden måde at være sammen på. Nyd stilheden på bjerget efter et succesfuldt pistenedløb eller foretage en barbecue, alt imens man nyder en kold fadøl, en sodavand eller et glas champagne.

Skiferie grupper

Vi har stor erfaring med at arrangere skirejser for grupper til Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Sverige og Norge.

Grupperejser giver et helt unikt sammenhold, hvor skioplevelserne bliver en del af den daglige jargon på arbejdspladsen, med de sjove historier som igen og igen kan genfortælles og som hvert år får lidt ekstra tilføjet, så historien til sidst ender med at kunne blive en eventyr bog. På skirejser for grupper til Tjekkiet, Slovakiet og Polen bor man på hoteller og får alt serveret. Hvis man vælger at tage på skiferie til Sverige eller Norge, så er en del af det sociale fællesskab, at man laver mad sammen.

Kontakt os for et godt tilbud på jeres grupperejse og få jeres første gode oplevelse ganske gratis.

E-mail: rejse@jeresferie.dk

Eller ring og få råd og vejledning på +45 32 17 73 44

Vi er også dagligt på chatten frem til kl. 23.00.

Sagt om Jeresskirejse.dks grupperejser:

"Og så er der selvfølgelig jeres serviceniveau, som bare er helt i top!!! Vi har følt os så godt behandlet og det har været så fedt for mig, at du er så fleksibel. Tak fordi det har været nemt at være besværlig!"
Henrijette Lindholm, Prodata A/S, om deres skirejse med teambuilding til Jasna, Slovakiet

(C)Skiareal Spindleruv Mlyn18 19 003