Flyrejser Spindleruv Mlyn Fra Kastrup til Tjekkiet

Der flyves med CSA, Norwegian, Eurowings og Ryanair. I vil efter indbetaling af restbeløb modtage flybilletter på e-mail. Ved bestilling skal man oplyse navne, som de fremgår af ens pas, da udstedte flybilletter ikke kan ændres uden voldsomme gebyrer.

Fly Spindleruv Mlyn:

Alle selskaber tilbyder elektronisk check in og i vil derfor blot skulle medbringe jeres flybookingnummer og pas. 

I jeres pris er der inkluderet 8 kg håndbagage og 20/23 kg almindelig bagage. Det fremgår 100% af jeres billet. Det er muligt at tilkøbe transport af ski for 450 kr. pr. vej. Evt. skitransport skal bestilles direkte hos flyselskabet.

Det er muligt at tilkøbe fast sæde i flyveren. Dette skal gøres mindst en måned før afrejse. Vi kan ikke garantere at folk, kommer til at sidde ved siden af hinanden på flyet.

Der kan købes mad ombord på flyveren.

Alle vores flyrejser er inkl. fly, skatter, afgifter, håndbagage, bagage, transfer, taxa, indkvartering og liftkort med mindre man fravælger nogle ting. I transfer bussen fra lufthavnen er der WIFI og kildevand i bussen. Jeresferie.dk bruger eksterne transportører og samarbejdspartnere som vi har samarbejdet med i mange år og hvor vi kender serviceniveauet.

Når man køber en flyrejse gennem Jeresskirejse.dk er man dækket af pakkerejseloven i tilfælde af evt. forsinkelser eller aflyste fly. 

Spindl18