Grupperejser ski Polen

Polen er et af de mindre skisportslande i Europa. Det smukke land, byder på masser af forskelligartet natur.

Skiferie Szklarska Poreba
I det sydvestlige Polen finder vi den polske side af Krkonose bjergkæden (Karkonosze), som også kaldes Sudeter bjergkæden. Der er i området flere små skisportssteder, hvoraf det mest berømte er Szklarska Poreba. Szklarska Poreba er et mindre skiområde med knap 13 km piste, men som også byder på masser af godt skiløb. Byen er hyggelig med mange restauranter, cafeer og diskoteker. Det er derfor en livlig skidestination. Bjerget består af flere forskellige piste, hvor man kan stå på blå, røde eller sorte piste.

Skiferie Zakopane
I det sydøstlige Polen finder vi Tatra bjergkæden, som også strækker sig ind i Slovakiet. Bjergkæden har mange smp skisportssteder – men det mest berømte er uden tvivl Zakopane. Zakopane er en hyggelig turistby og er Polens mest besøgte turistby. Skisportsmæssigt har man den livlige by med restauranter, cafeer og diskoteker i centrum og rundt om byen findes flere forskellige små skisportsanlæg, hvor man kan stå på ski. Der findes pt. ikke noget samlet liftkort til dem alle, så man skal hver dag købe liftkort, til det område man gerne vil bo på.

Zakopane byder på lækker indkvartering og lækre hoteller med gode muligheder for indkvartering.

Billige Polen

Polen er fortsat et meget billigt rejseland. Den lokale valuta Zloty, er attraktiv for turister, grundet de meget lave priser. Polen er derfor et af Europas billigste skisportslande og man får meget for pengene.

Læs om vores mange grupperejser til Polen hele året rundt her

Mere avanceret skiløb

Såfremt man ønsker mere avanceret skiløb, flere piste og bedre infrastruktur, så anbefaler vi at tage på skiferie på et af vores tjekkiske skisportssteder.

Zakopane Skiing Shutter