Grupperejser ski Slovakiet

Grupperejser ski Slovakiet har masser at byde på. Det smukke naboland til Tjekkiet byder på storslåede bjergkæder, med moderniserede liftsystemer. Rundt omkring I hele landet finder man forskellige skiområder i forskellige størrelse.

Priserne er i de fleste af dem fortsat lave og man kan derfor få en billig grupperejse til Slovakiet.

Man kan flyve direkte til Krakow eller Bratislava.

Busrejse, flyrejse eller kørselv

Man kan rejse til Slovakiet med bus, fly eller som kørselv.

De mest kendte skisportsstder i Slovakiet er:

Jasna er det bedste af skirejser til Østeuropa, når talen falder på alpin ski. Området har 45 km piste, berømt snowboardpark, 4000 m2 børneskiområde(en del af skiskolen), snekanoner som dækker 26 km, 8 freeride zoner også kan man grundet bygning af kabinelifte, op til toppen, nu stå på ski på begge sider af bjerget.

Høje Tatra bjerge har mange små skiområder, men 3 af dem hører under samme liftkort og ligger i forlængelse af hinanden, godt forbundet af ski stier. Man kan derfor uanset udgangspunkt, let komme rundt mellem de 3 forskellige områder.

Donolavy er det bedste begynderområde i Slovakiet. Pistene er fordel på 14 blå, 4 røde og 1 sort. Kombineret med den store børnepark, så er Donovaly, et rigtig godt sted for børnefamilier og for familier, som skal lære at så på ski.

Velka Raca er en lille overset skiperle, beliggende tæt ved den tjekkisk/polske grænse. Området er et af de bedste til nybegyndere og letøvede og der er også udfordringer til de mere erfarne.

Grupperejser ski Slovakiet er en super god skioplevelse og man får godt skiløb til fornuftige priser.

I de store områder omkring Jasna og Høje Tatra er liftsystemerne moderniserede og man vil opleve skiområder, stort set uden liftkøer.

En grupperejse på ski til Slovakiet er alle pengene værd.

Vi tilbyder i Slovakiet grupperejser hele året rundt. Læs mere ved at klikke her

Jasna14