Vis filtre

Hotellet er beliggende i foden af Zahradky pisten og lige ved en 6-personers boblelift. Zahradky pisten er en af området mest populære. Hotellet har 177 senge inkl. ekstra senge, og mulighed for babysenge. Alle værelser vi tilbyder er med meget eget bad/toilet.


Hotellets børneområde indeholder mange spil, fladskærm, klatrevæg, legetøj og mikroovn. De tilbyder børnepasning i dagtimerne, lige som at der hver fredag på hotellet er et børnekarneval. 

Hotellet har skiopbevaring, trådløs internetadgang, børneklub, sauna, restaurant, bar og stort exceptionelt chill-out område med madrasser, dansegulv, jukebox, fladskærm, bordfodbold. Godt hotel for grupper og familier med børn.

Hotelskiny1

Rejser til hotel Ski

Hotelskiny1

Kørselv Hotel Ski, Slovakiet

Ski in - ski out hotel. Alle fra priser er for 2 personer inkl. 4 dages liftkort, 4 dages halvpension, 4 overnatninger, gratis entre til Centraleuropas største Aquapark
Se rejse
Skijasna6

Bus Hotel Ski, Jasna

Alle fra priser er for 2 personer inkl. bustransport, 4 dages liftkort, 4 dages halvpension, 4 overnatninger, gratis entre til Aquapark og afgift til Rejsegarantifonden.
Se rejse

Priser pr. person inkl. liftkort

Kørselv 8 dage / 7 nat

Hoteller

Pris pr. person fra Se alle priser

Grand Jasna ****

9545

Se alle priser

Tatralandia ***

3247

Se alle priser

Busrejser

Busafgange

Pris pr. person fra Se alle priser

10.02 - 16.02.2024

6495

Se alle priser