Ski Tyskland

Vores store nabo i Syd er ikke så kendt for skiløb, som de burde være. For de har masser af muligheder for godt skiløb. Tyskland har flere gode skiområder, som er et besøg værd. Tyskland fremstår som Europas største land og er derfor Europas stærkeste økonomi. Man betaler med Euro i Tyskland.

Der findes skiområder tæt på Danmark i Braunlage, Hohegeiss og Hahnenklee. Andre kendte områder er Berchtesgarden, Fichtelberg, Winterberg og Garmisch-Parthenkirchen.

Winterberg

Winterberg er gennem de senere år, blevet mere populært. Fordelen er at der er en kort køretur fra Danmark til Winterberg – minusset er at området ligger forholdsvis lavt og derfor ikke er så snesikkert. De 842 meter gør at området ofte er dem som sidst får sne og at snedybden aldrig bliver så dyb. Beliggenheden er dog god og med kun 500 km fra Padborg kan det være et attraktivt sted for mange børnefamilier.

Fichtelberg-Klinovec

En anden mulighed for Ski Tyskland er Fichtelberg-Klinovec skiområdet. Skisportsstedet er et unikt samarbejde mellem Tyskere og tjekker, idet man har slået 2 skisportssteder i 2 forskellige lande sammen. Man fragtes mellem de 2 bjerge i skibus som kører mellem dem. Klinovec har en del små hyggelige hoteller og en stor kurby tæt ved, hvor man bor og skal de 4-5 km med skibus ud til området. På den tyske side bor man tættere på pistene i byen Fichtelberg og der er gode muligheder for skiløb derfra.

Garmisch-Parthenkirchen

Den berømte sydtyske skisportsby, ligger i de nordlige Alper og byder på godt skiløb til alle aldre.

Skiferie Tyskland i Garmisch-Parthenkirchen er en rigtig god oplevelse. Flotte hoteller, godt skiløb også skal man ikke forglemme at Garmisch har et flot og berømt skihopsanlæg. Området er meget snesikkert, da der er Gletcher og man kan normalt stå på ski der fra november til maj måned. Højeste punkt er i 2830 meters hæjde og der er i alt 112 km piste i regionen.

Ski Tyskland er en god oplevelse for familien.

Læs om vores aktive sommerferie i Garmisch-Parthenkirchen her 

Læs om ski Tjekkiet her 

3747 0805 Web