Om kørselv

Transporttiderne i det nye Europa er i dag stærkt minimerede. I alle de nye EU-lande, er der i dag en god og effektiv infrastruktur.

Der er mange gode rastepladser rundt omkring og man kan via. motorvej det meste af vejen nå de fleste af vores destinationer. Især har Polen grundet EM i fodbold i 2012, forbedret deres vejnet betragteligt. Man kan derfor køre på gode motorveje hele vejen fra Danmark til Krakow i det sydlige Polen. Der er ligeledes mange oplyste rastepladser med forskellige fastfood restauranter som McDonalds og Kentucky Fried Chicken.

Kørselv til Spindleruv Mlyn er motorvej det meste af vejen gennem Tyskland. Herfra ca. 3 timers hovedvejs kørselv i Tjekkiet. Man kommer ved at følge vores kørselsvejledning ikke ud på nogle små landeveje.

Spindleruv Mlyn og Cerna Hora er de mest attraktive skisportssteder i Tjekkiet. De kan let nåes i bil og man kan på vejen derned finde mange gode steder, hvor man kan holde pause. Prøv en Currywurst eller tank op med masser af kaffe til køreturen. 

Forventet effektiv køretid til:

8 timer Szklarska Poreba – Polen
8 timer Harrachov, Cerna Hora, Spindleruv Mlyn – Tjekkiet
12 timer Jasna, Høje Tatra – Slovakiet

Når man kører på bilferie med børn, er det vigtigt at man holder pause de rigtige steder, så børnene kan komme ud og røre sig. Her gør en legeplads megen lykke, lige som at man kan tage legetøj med hjemmefra.

(C)Skiareal Spindleruv Mlyn18 19 024