Vis filtre

Centraleuropas største Aquapark med 39 grader varmt thermalvand hele året rundt, i de udendørs bassiner. Parken har tilknyttet en stor ferieby med både lejligheder og hytter.

Fra feriebyen tager det ca. 30 minutter med skibus op till Jasna skisportsområdet og der kører mange daglige skibusser hver vej. Byen har 155 lejligheder/bungalows, med en samlet kapacitet på 748 personer og der er masser af aktiviteter som Bowling, billiard, bordfodbold, minikøbmand, 5d biograf og bordtennis. Lige som at man kan spise på en af stedets restauranter eller besøge western byen. Parken har ligeledes et stort wellnessområde(koster mindre tillæg)– vær obs. På at den ikke er kønsopdelt og at man ikke må have badetøj på derinde.

Alle hytter/lejligheder har fuldt udstyrede minikøkkener. Der findes 3 forskellige typer:

Type A:
2 etager med 4 senge oven på og 1 sengeplads i stuen i grundetagen.

Type B:
1 etage. Soveværelse med 3 senge og 1 sengeplads i stuen i grundetagen.

Type C:
2 soveværelser på øverste etage med 4 og 3 senge. Stue i underetagen med 1 sengeplads.

Turistskat(ca. 10 kr. pr. person pr. dag) er ikke inkluderet og skal betales direkte til hotellet ved check in.

Bemærk at man ved skileje har mulighed for at betale lidt ekstra og få sine ski opbevaret oppe ved pistene hver dag. Skiudstyret bliver rengjort og tørret til næste gang i skal bruge det. Derfor behøver man ikke behøver at bekymre sig, om at skulle medbringe det, i skibusserne. Ved deponering er der ligeledes et skab til rådighed oppe i området, hvor man under dagens skiløb, kan opbevare sine ejendele.

Tatralandia3