Ski Tjekkiet

Skiferie Tjekkiet er vores mest populære rejsedestinationer. Det centraleuropæiske land har i årevis været populært for danske skiturister.

Bjergene har en fornuftig størrelse og mange danske børn har lært at stå på ski, på de meget begynder venlige piste.

Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn er det mest anerkendte skisportssted i Tjekkiet. Det er her de lokale celebrities står på ski og her man finder flest udfordringer for de øvede skiløbere.

Spindl er fordelt på de 2 bjerge Svaty Petr og Medvedin, som begge er meget populære bjerge. Nogle kan bedst lide Medvedin og andre Svaty Petr.

Spindleruv Mlyn har 25 piste km fordelt på blå, røde og sorte piste. Det er også i Spindleruv man ofte afholder World cup.

Vi kan tilbyde Dansk skiskole for alle børn under 12 år på destinationen, ligesom at byens centrum har gode muligheder for afterski og natteliv.

Cerna Hora

Cerna Hora er på papiret det største skiområde i Tjekkiet. Det strækker sig over 5 forskellige skiområder i form af Velka Upa, Pec Pod Snezkou, Janske Lazne, Cerny Dul og Svoboda Nad Upou. Der er I alt 50 piste km – rigtig mange gode og brede blå piste som man kan stå på ski på.

Området har også en kabinelift og flere stole lifte.

Samtidig er prisniveauet i Cerna Hora en smule lavere end i Spindleruv Mlyn.

Cerna Hora er derfor et populært skisportssted for mange børnefamilier.

Skiskolen i Cerna Hora er på Engelsk eller Tysk

Tjekkiet som nation

Som nation er Tjekkiet beliggende i det centrale Europa og dets hovedstad Prag har I årevis været en af Europas mest besøgte storbyer. PRisniveauet er lavt og man kommer langt for pengene.

Læs mere om storbyferie til Prag her 

Den lokale møntfod er tjekkiske koruna, som er ca. 30 danske øre værd. En god tommelfingerregel i butikkerne er derfor at dividere med 3, så rammer man ca. prisen i danske kroner.

Læs mere om Ski Tjekkiet her 

 

 

Cernahora1