Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn er Tjekkiest mest anerkendte skisportssted og det sted i Tjekkiet, hvor de fleste danskere holder skiferie.

Dansk skiskole

I Spindleruv Mlyn kan man gennem Jeresferie.dk tilkøbe dansk skiskole til alle børn under 12 år – det er en service mange familie værdsætter og som man kan opnå gennem Jeresferie.dk

Krkonose bjergene

Krkonose bjergene ligger i det nordlige Bøhmen og betyder oversat til dansk “Gigant bjergene” – i samme bjergkæde finder man Tjekkiets højeste bjerg Snezka og der findes flere forskellige skisportssteder i bjergkæden. Vi tilbyder også mulighed for at stå på ski i Cerna Hora, som ligger 30 km fra Spindleruv Mlyn.

Familie skiferie

Familie skiferie i Spindl, som området kaldes i forkortelse er meget populær hos mange rejsende og lokale. Der er mange blå piste og begyndervenlige lifte. Samtidig er der for de mere øvede skiløbere også røde og sorte piste og området afholder jævnligt World Cup.

Opdelingen

Spindl består af flere bjerge, hvor man kan stå på ski. Groft sagt kan man sige at man har byen i midten og et bjerg på hvert side, hvor man står på ski. Samtidig har man også flere små bjerge, hvor man kan stå på ski og komme ind til hovedområdet.

De 2 store bjerge med hovedlifte hedder Svaty Petr og Medvedin. Det er ved Medvedin vi har vores danske skiudlejning og skiskole.

De mindre områder er Labska, Hromovka og Stoh. Ved alle 3 nævnte områder er der hoteller tæt ved pisten – man skal dog med skibus for at komme til hovedområderne.

Skibusser og taxaer

I området er der gode skibusforhold og logistikken er i orden. Fra de fleste hoteller kan man let komme med skibus, som kører flere gange i timen. Ens liftkort er adgangsbilletten til skibusserne.

Man kan også vælge at supplere op med taxaer. Byen har mange 8 personers taxaer, som for faste priser kører jer rundt i området – de har endda skikasser på.

Centrum af byen

Centrum af Spindleruv Mlyn består af flere restauranter, cafeer, tjekkiske ølstuer, et lego museum og massiv hygge.

I kan læse mere om rejser til Spindleruv Mlyn her 

Man kan også tage på aktiv ferie udenfor skisæsonen – læs mere om det her

Spindl18