Skiferie Norge Hafjell

Skiferie Norge Hafjell er et af Norges største skiområde. Området oser af ren skandinavisk råhygge med stor brede begyndervenlige piste og hytte kultur med god plads til familien.

Et af nordens største skiområder

Hafjell er et af nordens største skiområder med 19 lifte, kabinelift og hele 50 km piste. Området har et godt varieret pistenet med masser af gode grønne begynderpiste, blå mellem piste, mere avancerede røde piste og en sort world cup piste, som blev brugt under OL i Lillehamer. Området har også terræn og Snowboardpark. Hafjell er et område til hele familien, hvor alle kan blive udfordret.

Geografisk super beliggenhed

Hafjell ligger rigtig godt for en skitur fra Danmark. Man kan vælge at køre hele vejen fra København over Øresundsbroen eller med fordel tage færge til enten Oslo, Larvik eller Langesund.  Vi samarbejder med Fjordline om billigere færgebilletter med meget attraktive færgetider. Men man kan også vælge at sejle med DFDS eller Color Line. Fra Oslo er de rknap 200 kms køretid, fra Langesund eller Larvik knap 4,5 time. Man kan derfor frisk frem til destinationen og indkvarteringen, ligesom at det er let at tage korte svipture til Hafjell.

Som skabt til børnefamilier

For børnefamilier er der gode muligheder for at lære børnene at stå på ski. Området har børneområder, hvor børnene kan kælke, lege og bruge forskellige børnelifte for at lære skiløb på små begynderbakker. Der er I alt hele 4 forskellige børnelande i området som Knerten, Mostertoppen, frontyard og BMW Skimovie. Skiferie Norge Hafjell er et rent eldorado for børnefamilier.

Store kælkebakke

Hafjell har flere store og lange kælkebakke

Færge

Køb jeres færgebillet med Fjordline gennem Jeresferie.dk og bliv dækket af pakkerejseloven.

OL i Lillehammer – en norsk vinter stolthed

Hafjell var en del af OL i Lillehammer i 1994 og har derfor et godt udviklet skiområde, ligesom at ens liftkort også gælder til omkringliggende områder.

Skiferie Norge, når det er bedst

Norge kan bare noget, som man ikke oplever i andre dele af Europa. Den norske vinterhygge byder på familiehygge i verdensklasse.

Piste km i alt 50 km
Højde 1059 m
Snekanoner Ja, 47 km
Grønne 12
Blå 7
Røde 9
Sorte 1
Freeride Nej
Snowpark Ja
Børneland Ja
Liftsystem Moderne
Antal lifte 18
Liftkapacitet (pers. time) 21200
Langrend Ja, 300 km
Km fra København 796
Km fra Langesund 367
Km fra Oslo 197
Sæson 21.11-18.04

Hafjell pistekort