Skiferie Norge Kvitfjell

Skiferie Norge Kvitfjell. Hafjells lille bror Kvitfjell byder på noget af nordens bedste skiløb.

Området er et af nordens største og er kendt for sine mange cafeer og restauranter.

Let transport til Kvitfjell

Man kan let transportere sig til Kvitfjell I egen bil. Kvitfjell er beliggende blot 250 km fra Oslo og knap 50 km fra Hafjell. Og kanp 400 km fra selve Langesund, hvor Fjordline sejler til. Det er derfor en destination som er let at nå som skiturist fra Danmark. Nogle vælger også at flyve til Oslo og derfra leje en bil eller bestille en transfer til skiområdet.

2 norske perler på samme liftkort = næsten 80 km alpint skiløb

Ens liftkort er gældende i både Hafjell og Kvitfjell, man har derfor adgang til op mod 80 km piste på samme skiferie og flere hundrede km langrendsløjper. Læs mere om Hafjell ved at klikke her

Varieret sværhedsgrad

Kvitfjell byder på mange forskellige piste i forskellige sværhedsgrader. Der er 11 grønne, 13 blå, 6 røde og 3 sorte piste i alt. Der er derfor noget for alle niveauer. Kvitfjell har afholdt world cup og det er ikke usædvanligt at se det norske alpine skilandshold træne i Kvitfjell.

Familievenligt skiområde

Skiferie Norge Kvitfjell er bygget op omkring samme bjerg og man har hele 3 bjergsider at vælge imellem. Varden er den familievenlige side, Vestsiden er den mere blandede og Østsiden er de rhvor de har den olympiske World cup bakke. Der er derfor noget for enhver smag.

Der er norsk skiskole, egen skimaskot, sørøverland og stor Snowboard parker.

Langrendsparadis

Nordmændene er ikke uden grund nogle af verdens bedste langrendsløbere og der er derfor ganske naturligt at Kvitfjell også har op mod 100 km langrendsløjper.

Snowboardpark

Kvitfjell har naturligvis også sin egen swnowboardpark.

Råhygge på norsk

Kvitfjell betyder råhygge på norsk – der er masser af gode cafeer og restauranter, hvor man kan indtage dagens frokost. Mange indkvarteringer ligger også med ski in-ski out, så der er gode muligheder for at spise hjemme til frokost.

Piste km i alt 34
Højde  1039 m
Grønne 11
Blå 13
Røde 6
Sorte 3
Freeride Ja
Snowpark Ja
Børneland Ja
Liftsystem Moderne
Antal lifte 14
Liftkapacitet (pers./time) 13100
Langrend Ja, 60 km
Km fra København 841
Km fra Langesund 412
Km fra Oslo 242
Sæson 07.11 - 18.04

Kvitfjell pistekort