Skiferie uge 7 Tjekkiet

Skiferie uge 7 Tjekkiet. Uge 7 er den mest populære rejseuge for danske rejsende, idet de fleste regioner har lagt ferien i denne uge. Det gør at priserne ofte er skruet i vejret og at man skal bestille tidligt for at opnå det som man ønsker.

Jeresskirejse.dk køber altid mange værelser ind, for at sikre sig, at I kan få jeres ønskede rejse.

Book Skiferie uge 7 i Tjekkiet ved at klikke her

Mange transportmuligheder

Busrejse Tjekkiet

Vi tilbyder som det eneste danske rejsebureau busrejse Tjekkiet til vores rejsende. Vi har opsamling i det mest af Danmark. Vores busser starter i København, kører over Fyn/Kolding og derfra stik syd til Padborg. Nord for Kolding kører vi med feederbusser, så der vil ofte forekommeret busskifte i Kolding på ud- og hjemrejse. Men det er lækkert at blive kørt direkte til ens hotel, uden at skulle gennem diverse ventetider og sikkerhedskontroller.

Flyrejse Tjekkiet

Vi har et samarbejde med CSA – Czech Airlines og sender derfor rejsende til Tjekkiet på ugentlig basis. Hos os har man altid inkluderet transfer fra lufthavnen på både ud- og hjemrejse, håndbagage og 1 stk. bagage af 23 kg. Eneste som evt. koster ekstra er evt. skitransport af egne ski. Dette faktureres til gældende pris hos flyselskabet. Man får samtidig et fradrag for ikke at bruge de ski, som er i ens faste pakke hos os. Husk at der er tillæg for leje af Snowboard. Vi flyver til Prag og derfra køres man i transferbus til destinationen. Undervejs er der WIFI i bussen, samt en flaske vand. Turen tager ca. 2,5 time fra Prags lufthavn.

Kørselv Tjekkiet

Mange af vores rejsende vælger at køre selv på skiferie uge 7 Tjekkiet. Turen gennem Tyskland er forholdsvis kort. Fra Padborg har man stort set tysk motorvej hele vejen til de tjekkiske skisportssteder og der er derfor begrænset landevejskørsel eller køkørsel, som man ofte ser på skiferier til Alperne nede ved München. Man skal påregne ca. 8 timers effektiv køretid fra Padborg, før man er klar til at få brædderne på nede på destinationen.