Hjem » Ski Slovakiet
Ski Slovakiet

Ski Slovakiet

Del dette indlæg
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Slovakiet er det tidligere Øst-land som er længst fremme i udviklingen af dets skiområder. Slovakkerne har investeret millioner af Euro i deres skiområder med nye hoteller, liftsystemer, piste, restauranter, snekanoner og skibusser.

Ski Slovakiet

Slovakiet er det tidligere Øst-land som er længst fremme i udviklingen af dets skiområder. Slovakkerne har investeret millioner af Euro i deres skiområder med nye hoteller, liftsystemer, piste, restauranter, snekanoner og skibusser.

Det centraleuropæiske land, har i dag Euro som møntfod og man kan få rigtig gode skioplevelser i landet.

Jasna – toppen af poppen

Det bedste skiområde i Slovakiet er uden tvivl Jasna, som ligger midt i landet, tæt ved byen Liptovsky Mikulas. Området byder på 50 km piste, fordelt på blå, røde og sorte, men har også 8 offpiste zoner, til de mere avancerede skiløbere.

Området er fyldt med moderne lifte og har I mange år været kendt som det bedste skiområde i regionen.  Ingemar Stenmark deltog i World cup der i 1970erne og de afholdte Junior World cup for nogle få sæsoner siden.

Området sørger hver sæson, for at investere i nye ting, så man kan altid være sikker på at Jasna har en masse at byde på.

Velka Raca

Velka Raca ligger i det vestlige Slovakiet, tæt på både den polske og tjekkiske grænse. Området er fordelt på et bjerg, med 4 forskellige indgange, men byder på godt skiløb for alle niveauer. Området har stolelifte og en kabinelift. Skiskolen I området er på Engelsk eller Tysk.

Donovaly

Donovaly er et meget begyndervenligt skiområde med mange langrendsspor. Det er et attraktivt skiområde for mange familier, idet man altid bor tæt på en piste.

Høje Tatra

Høje Tatra skiområderne er fordelt på 3 byer. Strbske Pleso, Tatranska Lomnice og Stary Smokovec. Byerne er forbundet med et lille tog og man kan mellem nogle af dem også stå på ski. Høje Tatra er ligesom Jasna et meget udviklet område, med mange luksus hoteller.

Aquaparks

En lækker ting ved Ski Slovakiet er de mange Aquaparks med udendørs pools med Thermalvand. Besonova, Tatralandia og Aquacity Poprad er alle et besøg værd. Masser af adrenalin vandrutchebaner og man kan bade udendørs i 39 graders varmt Thermalvand , alt imens sneen falder på ens hoved.

Rejsen til Slovakiet

Man kan tage med fly til Krakow, Bratislava eller Popard Tatry eller deltage på en af vores busrejser.

Mange værelser også at køre selv.

Læs mere om Jasna hos Skisport.dk her 

Læs mere om grupperejser til Slovakiet her

Læs også andre spændende indlæg

Ski Tjekkiet

Ski Tjekkiet

Skiferie Tjekkiet er vores mest populære rejsedestinationer. Det centraleuropæiske land har i årevis været populært for danske skiturister. Bjergene har…
Piste kategorier

Piste kategorier

Piste kategorier Et spørgsmål som vi ofte møder er hvordan man foretager piste kategorier i Tjekkiet, Polen og Slovakiet. Mange…
Ski Polen

Ski Polen

Skiferie Polen kan være en svingende oplevelse. Det store land grænsende op til Tyskland, har flere skiområder i den sydlige…
Ski Tyskland

Ski Tyskland

Vores store nabo i Syd er ikke så kendt for skiløb, som de burde være. For de har masser af…
Ski Norge

Ski Norge

Norge er et af de mest populære skisportslande for danskere. Den korte rejse med mulighed for afslapning på færgen gør…