Jasna
Bedste skisportssted i de nye EU-lande
Jasna
Bedste skisportssted i de nye EU-lande

Pistekort

Jasna pistekort

8 nye kabinelifte

Jasna har et godt udbygget moderne piste og liftsystem og i de sidste 3 sæsoner, har de bygget 6 nye kabinelifte.

Snekanoner

Jasna har udover en modernisering af liftsystemet også investeret millioner i snekanoner, som gør at 26 km, af pistene er dækket af snekanoner. Området har ligeledes et godt mikroklima, hvilket gør at snesikkerheden er høj.

Hele området er godt forbundet af piste og lifte og det er derfor let at komme rundt mellem de forskellige løjper. Undervejs på vej ned eller op, er der forskellige cafeer og hyggelige snekøjper, hvor man kan nyde den smukke udsigt ud over området eller få lidt godt til halsen.

På den nordlige side af bjerget, som er den største er der masser af muligheder for godt skiløb, på alle niveauer. Den længste piste er ca. 6 km lang.

For begyndere er der 9 blå piste i alt, for de lidt mere øvede 15 røde piste og 6 sorte piste for de mere erfarne. Læg dertil 8 freeride/offpiste zones, som gerne skulle tilfredsstille de meget erfarne løbere. På nordsiden er der også børnebakker og snowboardpark.

For børn – god skiskole

Vores skiskole har høj kvalitete og ligger midt på Biela Put pisten.

Centraleuropas største Aquapark

Man kan tage børnene med i Aquapark Tatralandia, hvis de biver trætte af skiløb, lige som at man fra 11 Euro i timen kan bestille børnepasning på indkvarteringen.

Snowboardparken

Ppisten Jeleni Grön er lavet om til en 1500 lang snowboardbane, med forskellige hop, bakker og forhindringer. Parken har holdt flere internationale stævner.

Liftkort gælder også til de høje Tatra bjerge

Det liftkort man køber til Jasna, gælder også til de høje Tatra bjerge.

Aftenski

På pistene Biela put og Pretekarska er der mulighed for aftenski. Meget af Afterski foregår på Club Happy End, hvor der er plads til 1000 gæster. Aftenski er ikke en del af liftkortet og koster tillæg.

 På sydsiden af Chopok er pistene sværere og der er derfor begrænset plads til udfoldelse for nybegynderen.

Der er i alt 3 blå piste, 6 røde og 3 sorte, samt 2 freeride zones.